Virkad uggla. Den rosa virknålen: UGGLA

Virka en korg (för nybörjare)

Virkad uggla

Varv 30—31: 1 fm i varje fm 12 m. Maskantalet stämmer inte helt med ugglerutan men jag styrker mina rutor och formar dom i ändarna innan jag virkar eller syr ihop dom. Vårt sortiment är skapat med utgångspunkt i våra höga kvalitetskrav som vi inte vill gå på kompromiss med. Det är nämligen en del av de ledande namnen på marknaden. Här är en hel rad med olika mössor i form av en uggla. You can also find a video on how to make the magic ring here:. I also used the google translataion in English but I got stock : I attached already both wings and have 84 sc single crochets, now no clue how to continue.

Nächster

Tiny Owl Amigurumi Video Tutorial

Virkad uggla

Jag drabbades av plötslig ugglefeber och kunde inte sluta. Varv 29—41: 1 fm i varje fm 64 m. Sy ett litet kryss med vitt garn i 2:a och 3:e v. Man får mäta så det passar burkarna. Ser du dig själv som en tvättäkta virkentusiast och vill du virka djur, nallar och figurer? För varje nytt v blir det 1 m mindre mellan minskningarna det minskas med 6 m på varje v. Varv 6: 1 fm i den första fm, 2 fm tills, 2 fm tills, 1 fm i de nästa 7 fm 10 m.

Nächster

Nillas Kort: Till salu/for sale, virkat/crochet, angels mm

Virkad uggla

Vi säljer virkböcker och virkkits från många kända märken och författare. Varv 46—51: Fortsätt att minska på samma sätt på varje v. Vänd arb och virka längs lmraden på andra sidan: 2 fm i den första lm samma lm från förut med de 2 fm 1 fm i nästa 2 lm, 2 fm i nästa, 1 fm i nästa 2 fm, 2 fm i sista fm 20 m. Har redan hittat den perfekta platsen. Vi önskar dig lycka till med att skapa dina virkade djur, nallar och figurer. Varv 1: Hoppa över 1:a lm, 1 fm i de nästa 2 lm, 1 hst i de nästa 2 lm, 2 st i nästa lm, 3 st i sista lm.

Nächster

Karins bloggiblogg: Mönster Till Virkad Uggla / Virkad Murmeldjur

Virkad uggla

Varv 4: 1 fm i första fm, 2 fm tills, 1 fm i de nästa 6 fm 8 m. Är nybörjare så vet inte hur jag ska göra sista steget. För att korgen ska bli stabil är det viktigt att använda ett garn med lite styrsel i. Varv 2—10: 1 fm i varje fm 20 m. Ha det bra : karinsbloggiblogg hotmail. Now you have made the black pupil. Gör ett gäng och trä upp på en resårsnutt.

Nächster

kungen & majkis: Hoho. Virkad uggla. Med mönster.

Virkad uggla

Med 3lm, 1st i tredje om från nålen… mm. Vävstolen är av platsbrist numera nermonterad men planer finns för ett fortsatt liv för den. Varv 2: 1 fm i varje fm 18 m. Sy ett litet kryss med vitt garn på 2:a v. Vingar: varv 1: 6 fm i en magisk ring i brunt garn 6 varv 2: Öka 6 maskor genom att virka 2 fm i varje maska 12 varv 3:Öka 6 genom att virka 1 fm i 1:a maskan och sedan 2 fm i den andra.

Nächster

Vicki: Virkad uggla

Virkad uggla

Fäst garnet såhär: Klipp av tråden och dra igenom tråden. Varv 6—10: 1 fm i varje fm 30 m. Jag har använt virknål nr 2,5. Skulle den aktuella boken eller kitet inte finnas på lager, får du påräkna lite extra levereringstid. Jag gjorde helt enkelt en kopia av den med både färgvalen och ögonen eftersom hon som beställde ville ha en exakt likadan. Tillbehör: Ca 80 g fyllnadsvadd, som plockas i små bitar innan det fylls i ugglan.

Nächster

.: Virkad uggla

Virkad uggla

Varv 7: 2 fm tills, 2 fm tills, 1 fm i de nästa 6 fm 8 m. Vill du också virka en liten uggla kanske? Det var nog någon slags dockfigurer och då framför allt en uggla som berättade fabler för de andra djuren. Hur du gör en fransk knut kan du se. Du får hemskt gärna svara : eller om någon annan skulle vilja vara så gullig att svara. Varv 5: 2 fm tills, 2 fm tills, 1 fm i de nästa 4 fm 6 m. Ugglorna är anpassade till ett tunnare garn än mitt gamla mönster, typ , , , m.

Nächster

mest virkat: Virkad uggla, virkade ägg och pappershus

Virkad uggla

Vi håller oss uppdaterade omkring nya utgivningar inom kits och mönster så att du alltid kan hitta ny inspiration. Jag är också sambo med sambon. Därefter sys det långa stygn över och under trekanten efter varandra och tätt tillsammans. Varv 24: 1 fm i varje fm 48 m. Klipp av tråden och avsluta på samma sätt som innan. Varv 4: 1 fm i de nästa 7 fm, 2 fm tills 8 m.

Nächster