Stepenaste frizure. Stepenaste frizure za kratku i dugu kosu

Frizure za gustu kosu koje pristaju svima

stepenaste frizure

Faux hawk Ako je odvažnost vaše drugo ime, moguće je da ćete se zaljubiti u ovu modernu verziju irokeze. Upravo zbog toga, frizer će najčešće kod ove frizure stanjiti vaše vrhove i zbog toga ova frizura nije najbolje rješenje za osobe s izuzetno tankom kosom. Ublažiće lice četvrtastog oblika, istaći lepotu očiju za srcolika lica, a okruglo lice će se vizuelno izdužiti. Pletenica je jednostavno bezvremenska frizura, može se plesti u brojnim varijacijama i divna je koju god opciju izabrali. U svetu poznatih rado ćemo se setiti Diane Ross, Jacksons 5, Lenny-ja Kravitza, Natali Dizdar i drugih. Stepenaste frizure su pravo rešenje za davanje strukture, slojevitosti i svežine vašoj kosi.

Nächster

10 lakih i brzih frizura za dugu i poludugu kosu (VIDEO)

stepenaste frizure

Dobija se oblik, ali se čuva dužina. Međutim, ovakav izbor je odličan za žene sa izduženim oblikom lica. Odgovaraju većini tipova kose i naglašavaju bilo koji oblik lica. Ako vam se s vremenom kosa stanjila, klasičan bob je dobar odabir pošto daje volumen vašoj kosi. Jedno od njih je da što više godina imate, vaša kosa bi trebalo da bude kraća. Dodavanje stepenova može da popravi ovu situaciju. U skladu s tom hipotezom, znanstvenici su čak otkrili da duga i srednje duga kosa imaju značajan pozitivan učinak kod žena na povećanje privlačnosti muškarcima.

Nächster

Najbolje frizure za gustu kosu

stepenaste frizure

Posebnost slojevito ošišane kose je u tome što ona može izgledati bujnije nego što zapravo jeste, ali to mora biti učinjeno stručno i kvalitetno kako se ne bi postigao suprotan učinak. Složićete se da ženama u godinama ne priliči mnogo duga kosa. Kosa je začešljana unazad uz pomoć gela a ako želite ovu frizuru ovo je najbolje rješenje za vas. Nadamo se da smo vam pomogli i da ćete uspeti da odlučite i odaberete kakve vam šiškice pristaju! Krajevi koji su lepo negovani doprinose zdravom izgledu stepenaste kose. Nema kraja izborima kada je reč o stepenasto šišanoj kosi. Savršeni stil za cure koje vole kratku kosu.

Nächster

Promenite izgled vaše kose: 9 top frizura za različite tipove lica

stepenaste frizure

Takođe, stepenasta kosa je idealna za gustu kosu jer umanjuje težinu kose. Ovakve šiške možete prebaciti samo na jednu stranu, ili napraviti razdeljak pa nositi sa obe strane. Ova dužina kose se i dalje može svezati u rep, tako da ne brinite, veoma je praktična frizura! Ponekad im se čini da s njom ne mogu puno toga, da je neukrotiva i prezahtjevna za održavanje, osobito ako je ošišaju na kratko. Ovaj oblik lica je najzahvalniji, i njemu pristaju gotovo sve frizure. Kratke dječačke frizure mogu učiniti da izgledate mlađe, kao i poluduga, asimetrično ošišana kosa. Stepenovi na kratkoj kosi mogu da naglase lice i dodaju vašoj kosi lepršavost.

Nächster

Stepenaste frizure za sva vremena

stepenaste frizure

Nega i dodatna stilizacija stepenasto šišane kose podrazumevaju negu vrhova, vođenje računa o volumenu u samom korenu kose i vrlo jasno definisanje slojeva. Kako kosa ne bi izgledala zapušteno između različitih dužina kose stvorite vizuelno prijatni prelaz. Trebate li inspiraciju, bacite pogled na ove slike i frizure koje su osmislili ponajbolji svjetski frizeri. Samo pazite da ne idete iznad linije vilice kako biste postigli željeni oblik. Ako ste u potrazi za savršenom frizurom koja će biti prikladna vašim godinama, obradovaće vas to da ne morate mnogo eksperimentirati kako biste pronašli vašu idealnu frizuru.

Nächster

Stepenaste frizure za sva vremena

stepenaste frizure

Moderne frizure za kosu do ramena Jeste li i vi jedna od onih žena koja ne zna bi li kosu puštala ili u potpunosti skratila jer vam se čini da s poludugom kosom ne možete ništa? Da biste postigli volumen, morate da perete kosu specijalnim šamponima za voluminoznost. Stepenasta kosa, kada je stručno ošišana, ima nežne prelaze, a nikako oštre razlike između slojeva. Frizura koja je gotovo uvek u modi — stepenasta kosa definitivno stvara iluziju duže, voluminoznije kose. Trendi lob Ranije je ova frizura bila znak prijelaznog razdoblja između kratke i duge kose, a od prošle godine je sto postotni hit među modernim frizurama. Blago stepenasta frizura Obratite pažnju na gornji deo glave ove frizure i one iznad. Leto traži moderne frizure, pre svega duge i kovrdžave, odnosno bujne, a koje pritom odgovaraju vašem licu. Uvek je moderna i pristaje bukvalno svakom kvalitetu kose, bilo kojoj dužini ili strukturi kose.

Nächster

Frizure za gustu kosu koje pristaju svima

stepenaste frizure

Jedan od razloga je to što se kosa s godinama stanjuje, gubi sjaj pa može biti suva i beživotna. Prednost je što je i lako možete sami održavati bez redovnog obaveznog odlaska u frizerski salon. Sklanjanje kose sa lica Ako imate dugu kosu i volite da je nosite puštenu sklonite je sa lica na elegantan način — blagim uvijanjem i kačenjem pramenova pozadi. Jednostavna je, pomlađuje i osvježava izgled, a o lakoći održavanja ne moramo posebno pisati. Iako je Rihanna već mesecima ne nosi, u modi su i dalje stepenaste kratke pixie frizure i postepeni bob, sa šiškama ili bez njih. Jedno je sigurno, ovom obliku lica najčešće pristaju frizure bez šiški. Kosa se sa strane šiša jako kratko, a u centru je duža i oblikuje se tako da pada ležerno ili stoji uspravno, ovisno o vašim preferencijama.

Nächster