Seværdigheder nordsjælland. Top 10 seværdigheder i Nordsjælland

Skjalm Hvide Hotel

Seværdigheder nordsjælland

På Gribskov-siden er der flere grill pladser og to primitive overnatningspladser, hvor du kan slå lejr. En rundtur dækker både epokegørende opfindelser og de mere kuriøse og finurlige garageprojekter. Landsdelen rummer derfor mange oplevelsesmuligheder som naturligt knytter sig til de skønne omgivelser, men har også andet at byde på. Mountain Bike i Nationalparken Savner du at lave noget aktivt, er en moutainbike-tur en fornøjelse uden lige. Har du allerede besøgt en seværdighed på Sjælland, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på den seværdighed, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer. Hans mors slægt var gennem generationer knyttet til Grønland. Som dreng levede han i nær kontakt med jævnaldrende grønlændere og tilegnede sig dermed sproget.

Nächster

Lej et sommerhus i Nordsjælland

Seværdigheder nordsjælland

Det smukke kloster ligger i naturskønne omgivelser i Esrum nær Græsted. Slottet benyttes ofte af den kongelige familie ved særlige lejligheder, og med tilnavnet Danmarks Versailles er det da heller ikke svært at forstå, hvorfor det er dronningens favoritslot. En rask gåtur kan forlænges med 3-4 km. Blandt vores sommerhuse findes både store, små og ældre samt helt nye og meget moderne. Som besøgende går man igennem en autentisk rekonstrueret vikingelandsby, som også huser Frederikssund Vikingespil. Kronborg skulle både være et symbol på rigdom og magt, så alle, der sejlede ind i Østersøen tydeligt kunne se, hvor rig og magtfuld den danske konge var.

Nächster

Fem sommerseværdigheder i Nordsjælland

Seværdigheder nordsjælland

I løbet af sommeren er der Hamlet Live, hvor det er muligt at opleve det berømte skuespil som totalteater. Vi bestræber os efter at vende tilbage til dig inden for 24 timer. Shopping i Nordsjælland Shopping i Nordsjælland kan være en rar og god oplevelse for de fleste. For eksempel er det muligt at se hendes elskers Denys Finch Hattons yndlingsstol og den opbevaringskiste, som hun fik forærende af sin meget gode ven og hushovmester Farah. Er vejret til det, så sæt jer til rette på en god cafe eller restaurant og nyde det summende liv der er omkring jer i den store by.

Nächster

Top 10 slotte i Sjælland

Seværdigheder nordsjælland

Lydene fra de mange forlystelser på Bakken forstummer hurtigt, når du tjekker ind, for på det lækre spahotel — med udsigt over Øresund — er det naturen, roen og forkælelsen, der er omdrejningspunktet. Klap en fisk på Hundested havn Hundested havn har en 75 kvadratmeter stor, flydende platform, udstyret med to lavvandede rørebassiner, hvor man kommer tæt på havets forunderlige verden. Cirkusmuseet Hvidovre Har du nogensinde drømt om, hvordan det ville være at være cirkusartist? Udenfor kontorenes åbningstider kan I kontakte vores overordnede kundeserviceafdeling. Møns Klint Geocenter Borre Oplevelsescenter og smuk natur i ét. Det er bestemt en god kandidat til en anderledes og kulturel familieudflugt i det nordsjællandske. Hundested Hovedgade Sivegaden i Hundested starter lige uden for døren ved Hundested kro og hotel.

Nächster

Top 10 seværdigheder i Vestsjælland

Seværdigheder nordsjælland

Louisiana Det store kunstmuseum Louisiana byder på spændende moderne kunst. Herunder har vi samlet 5 oplevelser i Nordsjælland for voksne, som du kan lade dig inspirere af. Louisiana har derved opnået status som et af verdens mest respekterede udstillingssteder og vil også fremover kunne tiltrække udstillinger og kunstnere på et niveau, som få andre danske — og internationale — museer har mulighed for Roskilde Domkirke Roskilde Domkirke er et imponerende bygningsværk. Deroppe lyttede Knud Rasmussen til gamle fangeres fortællinger og gamle menneskers beretninger og sagn. Der er også en legeplads for de mindre børn på Dronningens Bastion. Gilleleje med den kendte fiskehavn. Du kan prøve at forestille dig, hvordan livet som viking har været eller se det årlige vikingespil.

Nächster

Lej et sommerhus i Nordsjælland

Seværdigheder nordsjælland

Et oplagt sted til en familiegemmeleg eller bare et sted til at tage naturen ind. Med forskellige udvalg af butikker, hyggelige caféer og restauranter og masser af atmosfære danner gaden rammen om en hyggelig tur i Hundesteds gader. Faktisk er noget nær hele nordkysten oversået med sommerhuse, og det samme gør sig gældende for den vestlige del af Nordsjælland, hvor sommerhusene også i områder ligger tæt op mod Roskilde Fjord. Tilmeld dig alle tre Tegn en bog arrangementer på en gang - så bliver prisen automatisk reduceret til 300 kr. Læs mere på Visit Nordsjællands. Tag med tilbage til middelalderen og besøg det gamle Esrum Kloster fra 1151. Det fik Carlsbergs grundlægger, brygger J.

Nächster

Top 10 slotte i Sjælland

Seværdigheder nordsjælland

Dog går slottets historie helt tilbage til 1420. Der er mange skønne seværdigheder på Sjælland, som du kan opleve på din ferie på Sjælland. Bakken Klampenborg Forlystelser for både små og store er blot en lille del af dét, du med din familie kan opleve på Bakken, der er skønt placeret i den dejlige dyrehave. Du er garanteret en spændende oplevelse, der med garanti vil gøre indtryk. Rungstedlund er en attraktion for dig, der er interesseret i kultur og litteratur. I hovedgaden kan du altid finde lige det du mangler.

Nächster

Fem sommerseværdigheder i Nordsjælland

Seværdigheder nordsjælland

Så tilmeld dig og få de seneste nyheder om Skjalm Hvide Hotel. Har man lyst til mere end blot en almindelig rundtur, så tilbyder stedet alt fra undervisning til konferencer, polterabender og teambuilding. Fredensborg Slotshave er et af Danmarks største historiske haveanlæg. Der findes rekorder inden for de mest mærkværdige og egenartede felter, og man går med sikkerhed derfra med ny viden og med et smil på læben. Udover at udstille en række originale vikingeskibe er museets omdrejningspunkt i højeste grad oplevelsen ved selv at træde ind i vikingerollen.

Nächster