Runde sofaborde. Billige Sofaborde i høj kvalitet

Køb nyt sofabord hos JYSK

Runde sofaborde

Vores store udvalg sikrer, at du kan finde netop det bord, der passer til din sofa, din stil og din pengepung. Nedenfor kan du se en lille fremvisning af nogle af de mange sofaborde vi kan tilbyde. Lad dig inspirere her og kontakt os gerne på e-mail hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker der ikke fremgår af denne side! Kreativt brug af designet Det er særligt designet til en kreativ brug og kombinationen af det lille bord med det store giver ikke bare en sjov detajle i din indretning, det giver også frihed til at bruge bordene sammen eller hver for sig. Vores udvalg af borde består blandt andet af møbeldesignere som , , og mange, mange flere. • Hvilke ting har jeg brug for, at der skal være plads til på mit nye sofabord? Her er nogle af de ting du kan overveje, hvis du skal ud og have nyt sofabord: • Hvilken stil skal mit nye sofabord være i? Bordet måler 75 cm i højde, 100 cm i dybde, 180 cm længde og 260 cm længde 2. Da vi sælger direkte til dig fra snedkeriet, sparer du forhandler-avancen og får derved mere design for færre penge. Runde sofaborde til boligen Hos BoShop har vi et bredt udvalg af runde sofaborde, der alle er designet stilfuldt med fokus på de enkelte elementer og den helhed, de udgør visuelt.

Nächster

Runde sofaborde

Runde sofaborde

De runde borde har en tre centimeter tyk, solid mango-træplade og er lakeret med en gennemsigtig lak, hvilket gør underlag unødvendige. Om det skal være et sofabord der er rundt, et sofabord med sildeben, et sofabord med glasplade, et glas sofabord, firkantede sofaborde eller sofaborde med opbevaring er helt op til dig. Alle vores side- og stueborde har gennemførte designs, solidt håndværk og en høj funktionalitet, så de både vil pynte i hjemmet og være praktiske i brug. Sofaborde Ingen sofa uden et sofabord. Nordal Sofaborde Hyggelige sofaborde fra Nordal Ingen stue er fulendt uden et dejligt sofabord til at samles omkring, hvor man kan pynte med smukke blomster, tænde et par hyggelige stearinlys, have en bog eller avisen liggende, spille et spil eller servere kaffen og andet godt. Reference: 7538449gm Moderne sofabord i udført i stilfuldt og funktionelt design med 1 hylde og 1 skuffe under bordpladen samt matchende sorte ben. Med et sofabord i for eksempel egetræ får du et sofabord, hvor du kan få en følelse af at være tilbage i naturen med sofabordene fra.

Nächster

Stort udvalg af sofa

Runde sofaborde

Du er mere end velkommen til at skrive til os online eller opsøge vores fysiske butikker i Risskov eller Aalborg. Uanset om du er til minimalistiske borde i nordisk stil med rene, slanke linjer, eller om du er til robuste borde lavet af rustikt, ubehandlet egetræ, finder du dem her på siden. Muligheden for at finde et sofabord hos My Home Møbler der passer ind i din stil er stor. Sofaen er hjemmets vigtigste møbel, og sofabordet er sofaens vigtigste tilbehør. Se de mange skønne sofaborde og sideborde nedenfor.

Nächster

Sofaborde online

Runde sofaborde

Du er også velkommen med dit eget designsofabord. Her kan formen på sofabordet også have en stor betydning, et sofabord der for eksempel er rundt i sin form er oftest lettere at komme rundt om og forbi end et rektangulært eller firkantet sofabord. Med det runde sofabord, kan du let sammensætte to sofaborde i forskellige størrelser, for at give stuen et moderne udtryk. I butikken kan du også se , hvis pladsen er mere trang i din bolig, og du hellere vil have et lille bord til din bolig. Eller vil du hellere have et , der giver et mere køligt og rustikt præg i interiøret.

Nächster

Design sofabord. Design dit eget sofabord

Runde sofaborde

Vores sortiment af sideborde består af alt fra de moderne og nutidige borde som kurveborde, marmorborde og rulleborde til de mere enkle og tidløse borde i træ eller stål. Under fanen af møbler, kan du finde svar på hvordan du bevarer og vedligeholder dine træmøbler bedst. Hos My Home Møbler finder du et stort udvalg af billige sofaborde i en god kvalitet! Indtast dit navn, telefonnummer og emailadresse, så kontakter vi dig snarest muligt. Farverne er naturlige og afdæmpede, dog ses af og til de skønne Nordal afstikkere med f. Hvilken størrelse sofabord passer hjem til dig? Sofabordene kan du købe her hos BoShop. Der er runde, ovale, firkantede, indskudsborde, sorte, hvide, røde osv. Det kan også være et , der kan give et frisk pust til boligen eller komplimentere en farve, som du allerede har i din bolig.

Nächster

Stort udvalg af sofa

Runde sofaborde

. Se selv vores store udvalg af sofaborde her i webshoppen eller besøg os i en af vores butikker. Fordele ved runde sofaborde: • Få muligheden for at indrette dig med borde du let kan gå rundt om • Få muligheden for at indrette dig med en organisk rund form, der er imødekommende i dens stil • Få muligheden for at indrette dig med et stort udvalg af runde sofaborde her på hjemmesiden Læs også: Læs mere om produkterne og køb dem herunder:. De leveres i mange standardversioner hvor du har mulighed for at vælge blandt et stort udvalg af størrelser, farver og andre variationer. Du kan også bruge en lille sjov skammel som sofa- eller sidebord, eller du kan bruge sofabordet i dit soveværelse som natbord. De er med til at vise, at man er i en opholdsstue, hvor de giver en praktisk og stilfuld opbevaringsmulighed.

Nächster

Sofaborde online

Runde sofaborde

Sofabordet er ikke til at undvære i indretningen, uanset hvilken stil du har valgt i din stue. Hygge i sofaen med en god film, kræver et sofabord til opbevaring af enten fødder, slik eller en god kop kaffe. Dette trendy Futura spisebord vil passe ind i stort set alle hjem uanset stil og farvevalg. Det rigtige sofabord, udfylder nemlig ikke bare en praktisk funktion, det skaber et fokuspunkt for stuen som helhed og et samlingspunkt for familiens hygge. På den måde kan du få dig nogle inspirerende ideer til, hvordan man kan indrette sig med et sofabord.

Nächster

Sofaborde hos BoShop

Runde sofaborde

Et sofabords højde varierer også meget — fra de helt lave borde lavet af paller med hjul på omkring 30 cm til de høje med orientalsk islæt. Designet skal være gennemført og materialet skal passe til det personlige udtryk og spille sammen med resten af stuens møbler. Futura-serien fås i flere modeller. BoShop fører somsagt et stort udvalg af sofaborde, som vi er sikre på vil passe ind i ethvert rum i dit hjem. Kom ind i vores butik i Århus og se nogle af sofabordene og se, hvordan de er sat sammen med øvrige møbler. Vælg et af sofabordsmodellerne Jesper Holm har designet, eller kom med din egen idé.

Nächster