Rissa kraftlag. Om oss

Velkomen

Rissa kraftlag

Kristoffer Rein forfattet i anledning Kraftlagets 40 års jubileum i 1988 en beretning som kan leses her. Kampanjepris på etableringspris: Gjelder ved signering av fiberkontrakt innen graving i området er fullført. Strømforsikringen med trippelgaranti gir deg en ekstra trygghet i hverdagen. Deretter begynte jobben med å bygge et linjenett som kunne transportere denne energien ut til de enkelte husstandene. Grunnlaget for selskapet ble skapt lenge før 1948. Kontakt oss dersom du ønsker at vi skal slette din informasjon fra våre e-postsystemer.

Nächster

Norheim Senter

Rissa kraftlag

Fosens nyeste kjøpesenter på 6000 kvm. Dataene som samles inn lagres på Googles tjenere. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Kjøpesenteret er bygd på tomta hvor handelsmann Bjarne Svenning etablerte butikk i 1950. Kunde må selv stå for graving og nedlegging av trekkrør fra nodebu til eget hus Utbyggingsstart: Sommer 2019 Kundeinstallasjon i periode: januar-mars 2020 Utbygginga ferdig: April 2020 Rissa Kraftlag skal bygge fiber i Nord-Modalen og ser også på muligheten til å bygge fiber i Sør-Modalen.

Nächster

Om oss

Rissa kraftlag

Du velger selv akkurat det innholdet som passer deg og familien din best. Se hver enkelt butikk sine nettsider eller facebooksider for oppdatert informasjon. For å hindre uautorisert tilgang eller videreformidling av informasjon. Hvert fjerde år velger medlemmene 27 representanter til Rådet. De er vanligvis bare satt som svar på handlinger som er gjort av deg, som beløper seg til en forespørsel om tjenester, for eksempel å sette inn dine personlige preferanser, logge inn eller fylle ut skjemaer. Desember 2018 kl 19:00 Etableringspris i Modalen: kr 9500,- pr. Styret har det overordnede ansvaret for forvaltningen av Kraftlaget så som organisering, planer, budsjettet, regnskap, kontroll og ansettelse av daglig leder.

Nächster

Om oss

Rissa kraftlag

Dette bidrar til økt lokal bolyst og et høyt aktivitetsnivå som grunnlag for befolkningsvekst i våre lokalsamfunn. I tillegg får du poeng som du kan benytte til spennende kanaler og tjenester. Historie Kraftlaget ble stiftet i 1948 som et samvirkeforetak andelslag. Kjøpesenteret er et moderne kjøpesenter med et bredt og allsidig butikkutvalg, rulletrapp, cafè og innendørs parkering. Rissa Kraftlag er også medeier i et lokalt investeringsselskap Indre Fosen Invest med hovedformål å skape lokal næringsutvikling og arbeidsplasser. Om du er ny bruker kan du bruke mobilnummeret ditt når du skal registrere deg. Du kan sette din browseren din til å blokkere eller advare deg om disse informasjonskapslene , men da vil deler av hjemmesiden ikke fungere.

Nächster

Modalen

Rissa kraftlag

Kontakt oss hvis du har spørsmål angående bruken av dine personopplysninger utover den informasjonen du finner her Du kan selv slette vedvarende lagring av informasjonskapsler i din nettleser, fremgangsmåten er noe ulik etter hvilken nettleser du benytter. Vi kan bruke informasjonen til å tilpasse nettsiden etter dine interesser. Du kan eventuelt følge guiden om håndtering og sletting av informasjonskapsler som Nettvett. Brukes også til å måle konverteringer og vise målrettede annonser basert på innhold du har lest i våre kanaler. Vi kan kontakte deg via telefon, faks eller e-post. Hva vi gjør med informasjonen vi samler inn Vi kan bruke informasjonen til å forbedre våre produkter og tjenester. Du kan få: - Levere måleravlesning, enkelt også om du har flere målere - Oversikt over strømforbruket ditt - Gjøre endringer i avtalene dine - Komme i kontakt med kundeservice - Se faktura - Oppdatere kundeopplysninger Vi har forenklet innloggingen i appen.

Nächster

Rissa Kraftlag SA, Rissa, Indre Fosen

Rissa kraftlag

Sverre Skalmerås er Rådets leder. Vi er forpliktet til å sikre at informasjonen som flyter behandles forsvarlig. Strømforsikring med trippelgaranti er inkludert i strømproduktet og koster kun 1,50 kroner dagen. Med Get nett-tv eller Get tv-app kan du se programmer, filmer og serier på laptop, nettbrett og mobil. På dette nettstedet logger vi anonym informasjon om alle besøkende.

Nächster

Kjøp strøm lokalt

Rissa kraftlag

I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Da strømmen som fenomen så smått ble gjort tilgjengelig på 1800 tallet ante neppe de som var involvert hvor viktig energikilde dette skulle bli for oss mennesker. Du kan også blokkere fremtidig lagring av informasjonskapsler i nettleserens meny. Etableringsprisens innhold: Blåsing av fiber og oppkobling med boks på utsiden av huset. Noen har midlertidig stengt, mens andre har innført reduserte åpningstider.

Nächster

Modalen

Rissa kraftlag

Om du allerede er registrert med e-post-adresse som brukernavn vil du fremdeles kunne bruke denne. Deres fremste oppgave er å godkjenne regnskap og velge styre. Vi har nå 4 faste ansatte og en lærling i samarbeid med Rissa Videregående Skole. Arbeid og materiell er inklusive i etableringsprisen. .

Nächster