Renseri haugesund. Renserier Haugesund the Best In Town

Nordsiden Renseri

Renseri haugesund

Avdelingen vår i Haraldsgata vil etter dette være stengt. . Våre ansatte er absolutt sentrale for vår suksess, og det viktigste for oss er å fortsette å gjøre vår bedrift til en fin arbeidsplass. Dersom dukene skal benyttes i helgen kan de hentes hos oss torsdagen før, ferdig rullet og pakket. Leie av duker og serivetter Vi leier ut duker og tøyservietter til enhver anledning. Vi vil også holde en konkurranse for alle som leverer inn tøy til oss i den nye avdelingen - der du kan vinne et gavekort på 500,- til å bruke hos oss når du måtte ønske! Utviklingen av våre ansatte står sentralt i vår virksomhet Vi verdsetter våre ansatte og det de bidrar med, og derfor er det viktig for oss å anerkjenne og belønne deres determinasjon og suksess. De leveres som de er påfølgende mandag, og vi tar oss av vask og rull.

Nächster

Hjem

Renseri haugesund

Vår avdeling i Haraldsgata i Haugesund sentrum vil ut mai-måned kun fungere som innleveringssted for våre kunder, mens vår nye avdeling vil åpne for inn- og utlevering for fremtidige innleveringer. Damene i butikken i Ullerålsgata har god og lang erfaring med vask og rens av tekstiler, og kan gi deg gode svar. Vi jobber for deg - hele tiden Du trenger ikke å vite at vi har et hundretalls anlegg med flere tusen ansatte som arbeider 24 timer i døgnet og 7 dager i uken. Du er hjertelig velkommen til vår nye avdeling i Austbøvegen 15B, rett ved Oasen Kjøpesenter. Kom innom i god tid så hjelper vi deg. Avdeling i Kirkagata i Haugesund Sentrum har åpent som normalt! Det eneste du trenger å vite er at du får service som holder mål.

Nächster

Nordsiden Renseri

Renseri haugesund

Send oss en e-post med antall gjester, mål på bordene, og hvordan du har tenker å plassere dem så finner vi frem riktig størrelser og antall duker du trenger. Med oss er det ofte slik at den eneste måten du vet at vi er til stede på, er at du har rent, hygienisk arbeidstøy eller matter på plass når det trengs hvor det trengs, hver dag. . . . .

Nächster

Vaskeri og renseri Haugesund

Renseri haugesund

. . . . . . .

Nächster

Vaskeri og renseri Haugesund

Renseri haugesund

. . . . .

Nächster

Vaskeri og renseri Haugesund

Renseri haugesund

. . . . . .

Nächster