Reisplanner nmbs. Check de dienstregeling van je trein met de reisplanner

NS reisplanner: een reisadvies van station naar station

Reisplanner nmbs

Waarom werd een Treindienst van Nationale belang in dienst gezet? Update: 9 april 2020 - 14:00 uur. Deze kaart geeft recht op een voordeeltarief in 1e en 2e klas in heel Frankrijk dat overeenkomt met 45% korting op het tarief Business Première of 60% korting op het tarief Seconde. Dat geldt ook voor de bussen die rijden tijdens werk aan het spoor. Dit met een maximale samenstelling van de treinen, om voldoende afstand tussen de reizigers te bewaren. Uw aanvraag kon even niet opgestuurd worden Errorcode: t. Uw aanvraag kon even niet opgestuurd worden Errorcode: b.

Nächster

Welkom op de website van NS

Reisplanner nmbs

Reizigers geven gehoor aan de oproep om thuis te blijven. Deze prijzen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en onderhevig aan specifieke voorwaarden. Een belangrijke datum hierbij is 21 april 2020. Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar op het station, in de trein en bij het in- en uitstappen. Ze garandeert ook een maximaal veiligheidsniveau. Ga wanneer nodig wel goed voorbereid op pad en plan je reis kort voor vertrek voor het meest actuele advies.

Nächster

9292 reist met je mee

Reisplanner nmbs

Afhankelijk van nog te nemen maatregelen wordt de reisplanner zo snel als mogelijk bijgewerkt. Voor de meeste internationale treinen is reservering al mogelijk vanaf 3 tot 4 maanden voor de reisdatum. Daarom raden wij aan om zo vroeg mogelijk op voorhand te reserveren. Op deze manier kunnen we Nederland veilig en verantwoord in beweging houden. Bestellingen op deze website houden een betalingsverplichting in. Waaruit bestaat de Treindienst van Nationale belang? Biedt oplossingen voor wie zich absoluut met de trein moet verplaatsen, en waarvoor het vervoer in veilige omstandigheden inzake volksgezondheid kan worden gegarandeerd. .

Nächster

Welkom op de website van NS

Reisplanner nmbs

Traject Reistijd Aantal treinen spitsuren Aantal treinen daluren Prijs Standard Ticket Verbinding Antwerpen — Brussel 39 min. Je ziet ook meteen hoeveel een Standard Ticket kost voor een enkele reis en of er een rechtstreekse verbinding beschikbaar is voor dit traject. Ga goed voorbereid op reis en plan uw reis kort voor vertrek. Deze kaart geeft bovendien 50% korting voor maximaal 3 begeleidende kinderen. Op dit moment is de reisplanner voor de langere termijn mogelijk niet actueel. Dit zorgt ervoor dat er meestal voldoende ruimte is in de treinen.

Nächster

SNCB International

Reisplanner nmbs

In MyTrain vindt u vlot al uw boekingsgegevens zoals vertrek- en aankomsturen of uw stoelnummer. Als deze fout zich blijft voordoen, probeert u best later opnieuw. Dat is extra comfort en tijdwinst bij elke nieuwe reservering! Gelieve uw internet-verbinding te checken. De populairste treintrajecten van België Hieronder vind je een overzicht van de 10 populairste trajecten met daarbij de minimum reistijd en het aantal treinen tijdens de spits en de rest van de dag. Houd voldoende afstand van elkaar minimaal 1,5 meter en geef elkaar de ruimte bij het in- en uitstappen. .

Nächster

NS reisplanner: een reisadvies van station naar station

Reisplanner nmbs

. . . . . . .

Nächster

Coronavirus: maatregelen en aanbevelingen

Reisplanner nmbs

. . . . . .

Nächster