Plantasjen nøtterøy. JOBBE I PLANTASJEN

Blomsterbutikk Nøtterøy

Plantasjen nøtterøy

Du kan hente gaven i alle våre butikker innen 7 dager. Plantasjens ambisjon er å forbedre menneskers liv med planter Med mer enn 130 butikker i forskjellige format og et voksende antall mindre butikker i byer og tettsteder i Norge, Sverige og Finland, er Plantasjen den ledende aktøren for planter i Norden og en klar bransjeleder med en årsomsetning på mer enn 3,5 milliarder norske kroner. Som ansatt hos Plantasjen er du viktig for vår suksess og fremtidige vekst. Vårt mål er å hjelpe de nærmeste til å lage «sin» personlige gravferd. Fraktprisen baseres på vekt, volum og hvor langt det er fra vårt lager til kunde.

Nächster

Nøtterøy kommun

Plantasjen nøtterøy

Begynn å arbeide hos oss, og del vår lidenskap! For å sikre en objektiv, kompetansebasert og ikke-diskriminerende prosess benytter Plantasjen seg av arbeidspsykologiske tester som vi vil få tilsendt når du har søkt jobb hos oss. Livet blir bedre med planter og Plantasjen blir bedre med deg! Med mer enn 140 butikker i forskjellige format i Norge, Sverige og Finland, er Plantasjen den ledende aktøren for planter i Norden. Dette skaper interessante og utfordrende muligheter for våre ansatte til å vokse inn i nye roller og å utvide sine fagkunnskaper. Færder Begravelsesbyrå bygger på en idealisme og tanke på å «ta døden tilbake til livet», på en naturlig måte. Med våre over 140 butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. Har du ett godt humør, er glad i mennesker og brenner for det gode kundemøtet vil du trives hos oss! Vi er stolte av vårt hagesenter, og om sommeren er det en fryd for øyet å gå blant alle blomstrende stauder, roser, klatreplanter, prydbusker og mye annet. Naturlig hagegjødsel fra Plantasjen inneholder alle næringsstoffene som planter trenger for å vokse, blomstre og gi en rik avling.

Nächster

Jord, gjødsel og bark

Plantasjen nøtterøy

Plantasjen tar smittefaren knyttet til koronavirus svært seriøst, og vurderer situasjonen fortløpende. Da er det kanskje nettopp deg vi vil jobbe sammen med i vår sesong! Sammensetningen er gunstig for blomsterdannelse, avlingskvalitet og robusthet, og i tillegg gir den en frisk grønnfarge. I tillegg legger vi vekt på å ha et bredt tilbud av ulike hageprodukter. Som medarbeider i Plantasjen vil du være Plantasjens ansikt utad og ditt engasjement og din positive innstilling er viktig for at kunden skal føle seg velkommen hos oss. Jorden er plantenes spiskammer, tørsteslukker og apotek. Er det noe du lurer på angående plantestell eller hvilke blomster som trives best i akkurat din hage, er våre fagfolk klare til å gi deg gode råd og tips.

Nächster

Hageland Nøtterøy

Plantasjen nøtterøy

Dette tilbys alle hverdager fra mandag 30. Avhengig av sesong finner du hageplanter, utemøbler, hageredskaper og mye mer. Få av dessa kunde räknas som befolkade. Vi har store butikker med god plass og alle våre butikker er åpne. Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss.

Nächster

Gjødsel organisk 10 L

Plantasjen nøtterøy

En av fordelene med et lite byrå er at du ikke behøver å forholde deg til mange forskjellige personer. Vi intervjuer løpende, registrer derfor din søknad allerede i dag! Den er langtidsvirkende og perfekt til gjødsling av hagejord og plantekasser med gammel jord om våren før såing og utplanting. Dessuten har vi spesialjord som er spesialtilpasset forskjellige typer vegetasjon. Og vi er opptatt av å utvide virksomheten vår ytterligere. Vår butikk er på 1400 kvm og når du kommer inn blir du møtt av et stort utvalg av grønne og blomstrende planter som gir deg en herlig jungelfølelse. Vår beste jord kan gjøre underverker med plantene dine. Om butikken På Plantasjen Nøtterøy finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel.

Nächster

Plantasjen Vestskogen, Meum, Kirkev. 250

Plantasjen nøtterøy

Vi har mer enn 130 butikker av ulikt format og et stigende antall mindre butikker i byer og tettstedene i Norge, Sverige og Finland. Vi er opptatt av å inspirere flere mennesker til å omgi seg med planter. Velkommen til vårt hagesenter på Nøtterøy for grønn inspirasjon og en god handleopplevelse! Din fødselsdag må være registrert senest dagen før din fødselsdag. Huvuddelen av kommunens invånare bodde i orten nära Tønsberg Teie låg dels i Nøtterøy kommun och dels i Tønsbergs kommun. Tunge leveranser leveres ved tomtegrensen.

Nächster