Mexicansk salat. Ugens opskrift: Mexicansk salat med honning

Mexicansk salat med krydrede majs

Mexicansk salat

Er man ikke til røde bønner, så kan jeg anbefale at skifte bønnerne ud med hvide bønner, som er knap så melede i smagen, eller måske bælgede edamamebønner, som de fleste kan lide, fordi de minder en smule om ærter. Endelig kan man også lave refried beans af bønnerne og putte i den færdige kødsovs eller lægge som et lag, hvis man ikke kan lide at tygge på dem. Lækre grønne med kylling eller , guacamole og salsa. Dryp grøntsagerne og kyllingekødet med sammenpisket olivenolie, limesaft, salt og peber. Jeg er ret vild med mexicansk inspirerede retter og fik sådan lyst til både lækre greasy nachos og en sund tex mex salat i sidste uge.

Nächster

Ugens opskrift: Mexicansk salat med honning

Mexicansk salat

Halver avocadoen og tag avocadokødet ud med en ske. Eller server så det ligger lidt hver for sig i en stor skål. De bliver dampet for at bevare sprødhed og smag, og så kan de ellers tilføres direkte i gryderetter, salater eller supper. Desuden er pakkerne med mindre indhold end de klassiske større dåser, så man undgår madspild — hvis man nu ikke laver så store portioner af gangen. Lad os se det i øjnene, den smager bare ikke godt — alene! Udover kidneybønner kan kødsaucen jo tilsættes de grønsager man skulle have lyst til. En håndfuld dage med spændende aftaler, lækre planer og selvfølgelig kilovis af god mad. Martin og jeg havde et par dage alene hjemme, hvor Johan og Julie var på minisommerferie hos mine forældre.

Nächster

Santa Fe Chicken Salad

Mexicansk salat

Og skulle der gemme sig et par kølige, mexicanske øl i køleskabet, så er det jo oplagt at drikke en kold øl ved siden af tærten. Men et andet tex mex hit er denne her tacotærte, som efterhånden har fulgt mig i en del år og som hører til blandt de første opskrifter, som kom på bloggen, dengang den var helt lille og nystartet og jeg på bedste beskub prøvede at finde min plads i blogverdenen. Fordel en god portion revet cheddar over tortillaerne og gratiner dem i ovnen i ca. Som jeg skrev i , så havde jeg lyst til en eller anden form for mexicansk eller tex mex inspireret mad, men jeg vidste ikke lige, hvilken slags det skulle være. Vi spiser nachos når vi går på café, og når vi skal hygge derhjemme, tyr mange af os til tortillas eller chili con carne. Der skal jo i virkeligheden slet ikke så meget til at forandre aftensmaden til en hyggelig lille tex mex fest.

Nächster

Sund Mexikansk salat

Mexicansk salat

Så bør du også prøve vores opskrift på , som også er fra restaurantkæden. Svits løg og hvidløg i olien og tilsæt herefter oksekødet. Denne her kombination er simpelthen helt fantastisk. De smager faktisk godt, hvis de får lov at stege en del, også selvom de sprækker lidt. Jeg lavede salaten i en vegetarudgave med lækker bønnemix, men den kan sagtens suppleres af en rest kylling eller oksekød. For samarbejde send en mail til min agent Nanna nj buzzanova.

Nächster

Santa Fe Chicken Salad

Mexicansk salat

Bonduelle er begyndt at lave økologiske bønner, linser og kikærter i nye smarte poser frem for dåser. Jeg tror ydermere, at den vil være et hit i madpakken. Den mexicanske salat er med majs, bønner, forårsløg, tomater, avocado, sprøde tortillachips og en saftig og krydret marineret kylling. Man kan også sagtens skifte de sorte bønner ud med kidneybønner. Guacamole Kom avocado uden skræl og kerne, løg, krydderier, limesaft mv i en blenderskål og blend helt cremet og lækkert Anret Anret det hele i små portioner på tallerkenen. Så gå på opdagelse i det mexcianske køkken her, hvor vi har samlet en masse gode, nemme og lækre mexicanske opskrifter. Men i chiliconcarne, gryderetter eller her, så kan den blege fætter altså et eller andet.

Nächster

Mexicansk rissalat — Sesam, Sesam

Mexicansk salat

Bland quinoa, kidneybønner og majs. Pynt den varme lasagne med grønsagerne og dryp lidt creme fraiche dressing og salsa øverst. En yderligere bonus er, at den sagtens kan forberedes i god tid, så det blot er at sætte fadet i ovnen, når vi nærmer os spisetid. Riv kyllingekødet i mindre stykker med et par gafler. Alene den geléagtige væske i dåserne, ville få mig til at opgive dem. Hvis du har lyst til at følge med i mine små, sjove, lækre og inspirerende amerikanske godbidder, vil jeg være mere end glad for at dele dem med dig på min Instagram.

Nächster