Lejon stjärntecken. Lejonet (stjärntecken)

Ditt Stjärntecken Lejonet

Lejon stjärntecken

Det ser inte ljust ut i ett längre förhållande för dessa två. Fisken finner ett slags ro i vågens balans och principfasthet. Om du är en person som så småningom kommer att erövra Leo-mannen, förutom att vara utsökt, kommer du att behöva mycket charm, men också att hela ditt utseende lämnar ett gott intryck offentligt — du måste föra hans uppmärksamhet. Om de kan få ihop sina intressen, så att Stenbocken kan arbeta för Lejonets sak, då går det utmärkt, men annars kan det spricka på att ingen kan ge den andra herraväldet. Lejonet är verkligen solens tecken och de är lekfulla, stolta och älskar att stå i centrum.

Nächster

Lejonet

Lejon stjärntecken

Kräftan kommer att bli sårad och bitter när skytten ser sig om efter nya mål och upplevelser. Är de ihop kan de gå varandra på nerverna. Skorpionens måste få vågen att bli mer uppmärksam på skorpionens behov och krav på dominans annars kommer de aldrig fungera på sikt. Ibland lider de av extrem generositet eller är inkapabla att underordna sig andra. Det här kan utvecklas till ett riktigt bra förhållande. Kräftan den ömmande och kännande. Så utforska nätet på sexleksaker, lektyr, porr eller något annat som kan göra att du sätter fingret på exakt vad du gillar.

Nächster

Så vill du ha sex

Lejon stjärntecken

Också husen är jämnstora, med 30 var av hela horoskopets cirkel. Detta kan vara en lyckad kombination för ett långvarigt förhållande. Läs om hur Lejonet är som person, vilken mat Lejonet gillar, vilka andra stjärntecken Lejonet passar ihop med, hur en Lejonethund eller en Lejonetkatt är. Det kardinala lejonet är som tåget - stort, massivt och på väg. Hon är den dominerande älskarinna, som du inte får stå emot på något sätt, och hon är passionerad av naturen, hon vill ha allt det bästa i livet. Oxen pysslar och vattumannen grubblar. För dig är det en självklarhet att vara generös och du kan finna det lite svårt att förstå när andra inte självklart ger av sig själva och det som de har.

Nächster

Stjärntecken

Lejon stjärntecken

Jungfrun är mer för att prata medan väduren är mer för att handla. Detta gör henne till en fantastisk partner och vän, och kanske om andra ser henne som en bra arbetare kommer de att bli bättre. Båda är otåliga väsen, men väduren ser skytten som bräckligare och har svårt att känna respekt för honom eller henne. Men vågen kan störa sig på att väduren är så rastlös och aggressivt gåpåig. Det Nemeiska lejonet hade en man som var så tjock att man inte kunde punktera det, inte ens med metall eller sten.

Nächster

Lejonet (stjärntecken)

Lejon stjärntecken

Allt pekar på ett mycket långt och tillfredsställande förhållande. Skorpionen kan lätt frestas att bolla väl hårdhänt med fiskens sensibilitet. Lejonet ihop med Skytten, är släktingar med olika riktning. Är glädjen inte delad trivs de inte lika väl med den. Det rörliga lejonet strävar efter sitt välbefinnande och sin gestalts blomstring, men har svårt att finna de rätta vägarna.

Nächster

Vilka stjärntecken passar bäst ihop? Testa här!

Lejon stjärntecken

De upplever sin relation som aningen trång, och oenigheten hittar svårligen sin lösning. Oxen kan tycka att lejonet är självupptaget och överdriver sin egen betydelse. Herkules fick ett uppdrag att döda det Nemeiska lejonet. Lejonet ihop med Tvillingarna, kan näppeligen bli något alltför varaktigt, då Tvillingen har svårt att hedra Lejonet så som det vill, och Lejonet kan ha svårt att ta ting så lättvindigt som Tvillingen gör. En idealisk partner för lejonmannen är någon som är lika i makt, förtroende, generositet och värme — den här mannen gillar att ge, och han tycker inte att han är ledsen för att ha gett allt, men han vill ha det i gengäld. Skytten har en alltför lättsinnig syn på kärlek vilket kommer driva jungfrun till vansinne.

Nächster

Så vill du ha sex

Lejon stjärntecken

Det är dock si och så med respekten från Kräftan, som tycker att Lejonet är väl pompös och kanske vill förnedra honom en aning. Vågen och stenbocken kan ibland gå bra ihop, förutsatt att stenbockens ambitioner delas av vågen. De här två har svårt att hitta gemensamma nämnare. Vattumannen och jungfrun trivs ihop, men det är en relation med få skratt och inga lättsamheter. De är olika, men behöver inte nödvändigtvis störa sig på det.

Nächster