Lampehuset åsane. Lampehuset

Lamper og belysning til hjemmet

Lampehuset åsane

Lys-Huset vektlegger kunnskap og god service. Eller har du et lysteknisk problem, for eksempel en altfor mørk kokeplate, eller en for mørk oppvaskkum? Vi hjelper deg gjerne i alle fall, med å få tak i en lampe som kan skape en atmosfære hvor du kan roe helt ned i, eller lamper som bidrar til at du kan jobbe konsentrert og motivert. I den oversiktlige lampebutikken til Lampegiganten. Still oss spørsmål per e-post eller telefon Mangler du et bestemt tilbehør til lampen din? Dine fordeler av nye lamper og lys Lamper tjener ikke kun til formålet å gjøre det lyst i rommene dine. Vi kan også tilby leveringsavtaler på lyskilder til næringslivet. En bedre belysning — hva er nytten? Kanskje man heller foretrekker herregårdsstilen eller en litt mer rustikk stil? Det skal være en behagelig opplevelse å finne lamper på nett.

Nächster

K Eng & Co AS Lampehuset Bergen

Lampehuset åsane

. La oss planlegge din nye kontorbelysning,arbeidslamper og andre belysnings-behov! Da kan for eksempel integrert møbelbelysning til kjøkkenskapet være tingen for deg. Du kan enkelt bestemme deg for hvilke stil som sørger for at du føler deg vel, og vi leverer den perfekte belysningen til din stil. Hvis du har spørsmål eller forslag angående denne saken, du er velkommen til å kontakte vår kundeservice. Her har vi mange lamper med rustikk preg med smijerndetaljer, men også veldig elegante veggfakler.

Nächster

Lamper og belysning til hjemmet

Lampehuset åsane

Eksempelvis kan design lamper kan gi stuen din det personlige preget du er ute etter. Profiter også på å bruke og andre gode tilbud. Kunnskap har vi tilegnet oss gjennom 38 års drift og tett samarbeid med våre leverandører. Kommer det enkelt og greit ikke noe lys inn i kjøkkenhyllene dine? Akkurat i denne stilen blir flere av lampene håndlaget og bidrar til en følelse av et ekte og stilfullt interiør. Oppdag din drømmebelysning i det store utvalget vårt — eller hold utkikk etter de siste tilbudene. Spør oss om råd, så vil vi veilede deg til riktig belysning i alle rom.

Nächster

K Eng & Co AS Lampehuset Bergen

Lampehuset åsane

Merkenavn, logoer, bilder og tekster tilhører disse tredjepartene og deres respektive eiere. Med egnede vegg-, gulv- og taklamper stråler hjemmet ditt og innbyr gjestene til et avslappet og hyggelig besøk. Du vet kanskje også nøyaktig hva du er på jakt etter? Spørsmål når det gjelder bestilling av lamper online eller til lampe-tilbudet, svarer vi gjerne på! Når du trenger informasjon om bestillingen din kan du gjerne ta kontakt med en kompetent og vennlig rådgiver som vil hjelpe deg videre, eller kan du enkelt og greit ikke bestemme deg, hvilke av to eller tre produkter du vil kjøpe? Vårt hovedfokus er belysning, men vi tilbyr også et spennende utvalg av andre interiørprodukter. Da kan du se frem til den beste rådgivningen fra vår fagkyndige og vennlige kundeservice. Du har helt sikkert helt tydelige forestillinger om hvordan et rom skal se ut og nå trenger du kun en lampe med akkurat de og de målene? Du leter kanskje etter en ny taklampe, en gulvlampe eller en bordlampe som kan sørge for generell belysning eller plassbelysning? Det finnes lamper også til din interiørstil Det finnes lamper i enhver stil. Innholdet vises i Cylex Bedriftskatalog inneholder informasjon fra tredjeparter , blant annet fra offentlig tilgjengelige kilder, eller fra kunder som har en presentasjonsside i vår katalog.

Nächster

Lamper og belysning til hjemmet

Lampehuset åsane

Hos oss finner du rundt 30 000 fantastiske produkter samt fagkompetent rådgivning, slik at du kan finne og ta i bruk den rette drømmebelysningen enten til hjemmet eller kontoret ditt. Vi forsøker bevisst å opprettholde et varespekter som apellerer til de ulike kundegruppene. Cylex kan ikke holdes ansvarlig for nøyaktigheten, riktigheten , nytten eller påliteligheten av dataene. Vi i Lampegiganten har som mål med vårt store utvalg, at du kan finne akkurat perfekt belysning til din bosituasjon og stil. Også på kontoret har lyset fra lampene en stor innvirkning på din personlinge velbefinnende.

Nächster

Lampehuset

Lampehuset åsane

Er man ekstra glad i klassiske lamper og lys kan man enkelt finne fantastiske pendellamper og lysekroner med snirklete messingoppheng. Vi tilbyr et stort utvalg av egne og unike lampemodeller, i tillegg til produkter fra flere kjente varemerker. Vi er spente på å høre mer om ditt prosjekt! Her finner du produkter som du kan ha glede av i år og årtier. Belysning og lamper spesielt etter kundens behov? Lyset må være klart og lyst og man må kunne føle seg vel i lyset. I alle interiørstiler finnes det håndlagede produkter og med den rette lampen eller lyset vil man kunne gjøre uttrykket komplett. Ring til oss eller benytt deg enkelt av vårt. Moderne, klassisk, edel, rustikk eller design lamper? Eller leter du etter en ganske spesiell lyspære til kjøleskapet eller den perfekte erstatningen for lyspæren som har levd livet ferdig? Sørg for at både stuen, kjøkkenet, arbeidsrommene og andre oppholdsrom blir utformet stemningsfullt, kreativt og energieffektivt — med de nye lampene og lysene fra Lampegiganten.

Nächster

K Eng & Co AS Lampehuset Bergen

Lampehuset åsane

I 2014 - etter å ha samlet over 10 års erfaring fra kundeservice samt med den nyeste lysteknologien og de nyeste designtrendene ønsket vi i Lampenwelt som Lampegiganten er en del av å starte opp med vårt eget varemerke: Lampenwelt. Mye forandrer seg med riktig belysning. Derfor kan vi tilby lamper i et stort spekter, fra det moderne, minimalistiske og til det mer tradisjonelle. Våre erfarne belysningsplanleggere støtter deg mer enn gjerne med valg av de rette lampene eller din intelligente belysning f. I tillegg står vi friere til å skaffe varer som normalt ikke lagerføres i vår forretning. Med godt lys kan du øke livskvaliteten din, da du med de riktige lampene og lysene kan forøke trivselen innenfor dine egne fire vegger.

Nächster