Kosmetologi tampere. Luonnonkosmetiikkahoitola ja

Paklaamo

Kosmetologi tampere

Ihossa ei saa olla tulehduksia hoitohetkellä. Ihana ajatus on tarjota nämä elämykselliset palvelut myös parhaalle kaverille tai omalle rakkaalle lahjakortin muodossa. Yumi Lashes on todellinen vaihtoehto ripsien pidennyksille ja irtoripsille. Please do not hesitate to contact us by email or phone if you did not find a suitable free time through online booking - we can certainly arrange the time that is right for your schedule. Teen työni huolella, ammattiylpeydellä ja suurella sydämellä.

Nächster

Tampereen kosmetologipalvelu

Kosmetologi tampere

Monipuoliset erikoishoidot ja laadukkaat tuotteet Tampereen Kauneusateljé on erikoistunut tehokkaisiin, mutta hellävaraisiin ihonhoitomenetelmiin. Saapuessasi Tampereen Kauneushoitolaan, saat aina henkilökohtaisen ihoanalyysin ja hoitosuositukset sekä neuvomme sinulle sopivat tuotteet. Tämä paketti on oikea tehohoito iholle! En väheksy tautia, mutta en sitä myöskään pelkää — paitsi yrittäjänä. Autamme mielellämme juuri sinun ihollesi sopivan tuotteen valinnassa. Lupaamme että hoidon jälkeen tunnet itsesi rentoutuneeksi. Tiedämme onnistuneemme tehtävässämme, kun lähdet Kauneusateljésta levänneenä ja rentoutuneena.

Nächster

Unelma Spa

Kosmetologi tampere

Meiltä kysytään usein teemmekö mekaanista ihonpuhdistusta tai vaikka miliumien poistoa? Olen toiminut 30 vuotta hierojana. Aurinkoa olemukseen, Sky- kosmetologi Kaisu Hyttinen. Palvelumme ei rajoitu vain kauneushoitolapalveluihin vaan saat meiltä myös kotikäyttöön nämä laadukkaat hoitotuotteet, ammattitasoiset meikit ja kaikki tarvikkeet; siveltimet, suurentavat peilit, tuotelaukut, Tweezerman-pinsetit, hohkakivi-raspit, suihkugeelit, saippuat ja -öljyt joiden avulla voit huolehtia ihosi hyvinvoinnista ja tehdä kauniita meikkejä. Geeli tekee ihosta pehmeän ja jous- tavan ja saa sen tuntumaan raikkaalta. In addition to massage and beauty services, we also offer various treatments for relaxation. Olen toiminut kauneudenhoitoalan yrittäjänä valmistumisestani lähtien. Keskustelemme ensin kanssasi kartoittaaksemme toiveesi, tarpeesi ja sen hetkisen elämäntilanteesi.

Nächster

Paklaamo

Kosmetologi tampere

Säde tekee sinulle edullisilla opiskelijahinnoilla seuraavat hoidot. Pre —ja post operatiiviset hoidot ovat tarkoitettu toimenpidettä tukeviksi hoidoksi, ennen toimenpidettä ja toimenpiteen jälkeen. Happokuorinnat Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen menetelmä eri iho- ongelmien hoidossa Kuorinta valitaan aina ihon tarpeen tai ongelman mukaan. Tulitpa sitten hakemaan hemmottelua tai apua ihosi ongelmiin, rakennamme palvelumme sinua varten, toiveitasi kuunnellen. Teemme yhteistyötä myös Terveystalon asiantuntevien plastiikkakirurgien ja esteettisten hoitojen asiantuntijoiden kanssa. Hyaluronihappo on salaisuus nuorekkaaseen ja kiinteään ihoon! Meillä myös luonnonkosmetiikkamyymälä monipuolisin valikoimin.

Nächster

Kauneushoitola Tampere :: Beauty & Wellness Sarika :: Kosmetologi Tampere

Kosmetologi tampere

Uskomme tekemällä oppimiseen ja vahvaan liiketoimintaymmärrykseen. Tervetuloa hemmoteltavaksi Lämpimin terveisin: Nina,Taija,Tuulia,Terttu, Emmi ja Jani. Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on turvallinen syvärentouttava hoito odottavalle äidille. Hyaluronihappo- ja botuliinipistoshoidot toteutan erittäin ammattitaitoisesti lääkärinkoulutukseni ansiosta. Hoidossa käytettävät lämpimät, sametinsileät luonnonkivet rentouttavat, poistavat stressiä ja antavat virkeän, kevyen olon.

Nächster

Jadeia

Kosmetologi tampere

Jos akne on arpeuttanut ihoa, vahinkoja voidaan yrittää korjata lääketieteellisin ja kirurgisin keinoin. Mikroneulaus tekee kymmeniätuhansia pieniä reikiä ihoon osuen verinahan puoliväliin. Haluamme palvella monipuolisesti ja laajasti kiinnittäen huomion kaikkeen kotihoidosta toimenpiteeseen parhaan mahdollisen ja kestävän lopputuloksen saamiseksi. Post-Epilation hoitovoidetta myydään myös kotikäyttöön. Kun klikkaat 'hyväksy', hyväksyt valitsemasi ehdot. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hellä kuorinta, erikoisnaamio Chitosan kasvoille, kaulalle, huulten ja silmien ympärille silottamaan, kiinteyttämään, kosteuttamaan, kirkastamaan, virkistämään ja ravitsemaan ihoa. Intohimonamme on uudistaa alaa niin käytännön kuin tutkinnon tasolla.

Nächster

Beauty salon and spa Kahdeksas Aisti Tampere center

Kosmetologi tampere

Suunnittelemme ja toteutamme kaikki hoidot henkilökohtaisesti. Aknen jälkihoito Kun akne on parantanut, on jälkihoidon aika joka on erittäin tärkeää. Samoissa tiloissa Tampereen kauneusateljén kanssa toimivat myös Kauneus- ja jalkahoito Taivaallinen, hieroja Risto Leppänen sekä lääkäri Sari Laitinen. Liikettämme vastapäätä on kaunis Posteljooni-puisto Olavi Virta —muistopatsaineen. Hemmottelu ja yhdistelmähoidot: Olemme koonneet erilaisia tehokkaita kasvohoitoja ja kasvohoitopaketteja, jotka sisältävät yhden tai useamman hoidon samalla kertaa.

Nächster