Igorin kala. Aasialainen kalakeitto ja Parhaat kalareseptit — Peggyn pieni punainen keittio

Igorin kala Archives

Igorin kala

Lukuvuoden aloittelu on aina yhtä kiireistä eikä mikään aika tahdo riittää saamaan hommia valmiiksi. Paista kanafileet nopeasti kuumalla pannulla niin, että ne saavat väriä pintaan. Kiireisten ja raskaidenkin vuosien jälkeen huomaan välillä että minulla on taas aikaa — ja välillä energiaakin — elää myös itselleni ja tehdä niitä asioita mistä nautin. Esikoiskirja kokoaa yhteen parhaat kalareseptit Vaikka Igorin kana on eittämättä Peggy Thomasin tunnetuin resepti, on hän ehtinyt bloggaajaurallaan paljon muutakin. Se on hyvien kalaruokien salaisuus! Kauden kaloja suosien hintakaan ei nouse kohtuuttomaksi. Peggy noudatti Igorin, jonka oikea nimi jääköön salaisuudeksi, vinkkejä ja sovelsi niitä hieman.

Nächster

MANSIKKAHEINÄ: Lohta Igorin tapaan ja herkullisia uuniperunoita

Igorin kala

Kypsennä 175-asteisessa uunissa puolisen tuntia. Se on konstailemattoman herkullinen ruoka, jos tykkäsit, tykkäät tästäkin. Lisää joukkoon smetana ja puolet persiljasilpusta ja sekoita. Laita tosiaan puolet persiljoista sekä kurkusta edellisenä päivänä ja toiset puolikkaat ennen uudelleen lämmitystä. Jos kokeilet vielä uudelleen, tule ihmeessä kertomaan piditkö vai maistuiko yhä pahalta. Igorin kana, alkuperäinen resepti on levinnyt somessa hurjaa vauhtia ja on ollut uskomatonta katsoa, miten joku ruoka on lähtenyt elämään omia uria! Parin kolmen perunan keittäminen tuntuu välillä turhalle, mutta nämä uunissa kypsyneet rosamunda-perunanpuolikkaat kypsyvät lähes itsekseen. Siinä aivan isoilla kirjaimilla lukee, että herkulliseen viikonloppukokkailuun silloin kun haluat on pakko keskittyä muuhunkin kun pelkkään ruuanlaittoon.

Nächster

MANSIKKAHEINÄ: Lohta Igorin tapaan ja herkullisia uuniperunoita

Igorin kala

No,tuosta koululaisten Kalevalan päivästä ja vanhan ajan koulu ruokailusta ym. Tarina juontaa juurensa vuoteen 1997 ja Peggyn ensitreffeihin tulevan miehensä kanssa. Thomas noudatti Igorin, jonka oikea nimi jääköön salaisuudeksi, vinkkejä ja sovelsi niitä hieman. Eilen oli todellakin kaunis aurinkoinen päivä, olimme Tahkolla. Aseta tarjoiluvadille, revi päälle juusto ja basilika. Rakastumista seurasi muutto Pirkanmaalle, häät ja lopulta suurperhe. Nosta fileet voideltuun uunivuokaan ja ripottele niiden päälle suolaa 2.

Nächster

Broileria Igorin tapaan

Igorin kala

Joitakin pieniä muutoksia ohjeeseen ja valmistusohjeeseen tein, joten alla ohje mitä minä noudatin. Ruokabloggaajan etu on se, että koko ajan tulee selailtua paljon reseptejä. Mitä sitten tapahtui, sitä Thomas on monet kerrat ihmetellyt. Kaikesta huolimatta toivon sinun viihtyvän blogissani ja löytävän etsimäsi ohjeen kuvallisena tai ilman. Ehkäpä elämä alkaa nyt viimein asettua niihin uomiinsa mihin sen on tarkoitus asettuakin. Rakastumista seurasi muutto Pirkanmaalle, häät ja lopulta suurperhe.

Nächster

Aasialainen kalakeitto ja Parhaat kalareseptit — Peggyn pieni punainen keittio

Igorin kala

Lapsista suorastaan hehkui into ja ilo näyttää osaamistaan isovanhemmille. ½ tuntia lihapalojen paksuudesta riippuen. Leikkaa sipulit ja paprikat suikaleiksi ja hienonna valkosipulin kynnet. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti. Ripottele valmiin ruoan päälle reilusti tuoretta persiljaa ja tarjoile esim. Kauden kaloja suosien hintakaan ei nouse kohtuuttomaksi. Makea kuitenkin tuo suolaiset maut paremmin esiin, ja siksi sokeri voi hyvinkin vahvistaa suolan suolaisuutta.

Nächster

Kalaa uunissa

Igorin kala

Igorin kala ja kirja julkaistiin vajaa kaksi kuukautta sitten. Kesällä kala on meidän ehdotonta mökkiruokaa monella tapaa laitettuna. Muutama vuosi sitten suomalaiset innostuivat kanareseptistä, joka nousi hetkessä kaikkien huulille ja asettui lopulta osaksi suomalaista arkiruokailua. Nauti riisin, pastan tai perunoiden kanssa. Lisänä oli vihreäsalaatti ja tomaatti-mozzarellasalaatti sekä maalaispatonkia ja pestoa. Kuullota sipuleita, kaalia, porkkaanaa ja chiliä noin 3-5 minuuttia.

Nächster