Hunddagis solna. Hunddagis i Solna

Hunddagis Bromma, Stockholm

Hunddagis solna

Djurägare i Solna bokar hunddagis på Pawshake. Vi bygger upp flockarna efter hur hundarna trivs med varandra vilket gör tiden på dagis mer avslappnad och roligare för alla. Vi har många fina områden att promenera hundarna i, bland annat i Judarnskogen, Grimstaskogen, Råcksta träsk, och längst med vattnet vid Snuskungensslott. Leo har gått hos olika dagmattar och en gång har vi tyvärr anlitat en oseriös och okunnig hundvakt. VÄlkommen Järva Hunddagis finns vid Ulriksdals pendeltågsstation i norra Solna Bagartorp. Men idag var en sådan märklig dag med många hundar borta från Dagis, säkert på väg till firande av Midsommar.

Nächster

första sidan

Hunddagis solna

Både när man lämnar och hämtar möts man alltid av ett leende, en positiv och glad attityd. I första hand gäller det arbetspass med tiderna 09:00-16:00 och med en lunchtimme ca 12:00-13:00 Svar till och där du berättar om dig själv och den tidigare erfarenhet du har. Därutöver kan du få bilder och uppdateringar under dagen så att du kan följa din hunds upplevelser! Vi använder oss därför inte heller av nosgrimmor eller selar som orsakar obehag. Du får förstås lön enligt avtal för den tid vi introducerar dig med våra hundar. Solna Hundhuset strävar till att varje enskild hund som lämnas hos oss skall må bra! Plamen har hela 5 års erfarenhet från arbete inom hunddagis och blir ett värdefullt för tillskott för oss. Vi lämnade då vår tidigare rastning på Kungsholmen och flyttade hit. Här kan Du lämna Din hund i trygga händer när Du exempelvis är på arbetet eller annan sysselsättning där Din fyrfota vän inte kan följa med Dig.

Nächster

Hundbussen

Hunddagis solna

F-skatt, speciell hunddagisförsäkring och tillstånd från Länstyrelsen finns. Vi kan erbjuda alla våra hundar en fantastisk miljö och där vi hänger varje dag i Igelbäckens Naturreservat. Hunden behöver vara försäkrad och vaccinerad mot valpsjuka, parvovirus och smittsam hepatit och gärna kennelhosta. Efter endel anpassningar och mycket jobb från både vår och personalens sida första året, så har vår älskade Nisse äntligen landa och känna sig hemma. Förutom lek och övningar i hundrastgård utan koppel, vilket stimulerar hjärnan. Jag och Slawik äger en långhårig dvärgtax hane Leo och en huskatt Iriska som är mycket kelig och snäll mot hundar. Därefter gäller två månaders uppsägningstid.

Nächster

Bergshamrahunddagis

Hunddagis solna

Kontrollen uppmärksammade två 2 brister i lokalen som behöver åtgärdas senast sommaren 2020; Tätning silikon eller liknande mellan golv och vägg samt att det saknades skyddsproppar till vägguttag i två boxar. Efter att ha blivit uppsagd på från tre dagis för att min Zacke skäller och gnyr så fick vi plats på Bergshamra hunddagis. Syftet med mitt examensarbete The welfare of dogs in Sweden, assessed from official animal welfare control var att ge en bedömning över hundvälfärd i Sverige från den officiella Jordbruksverkets djurskyddskontrollen. Eller varför inte kombinera det och göra det till en spa-upplevelse för din hund! Bergshamra hunddagis befinner sig i ljusa och fräscha lokaler 2min från tunnelbanestationen Bergshamra som ligger längs röda tunnelbanelinjen ca 8min från city. Vi har arkiverat 310 intresseanmälningar! N är vi under hösten -19 snubblade över villan kändes det självklart att ta steget och öppna hunddagis här.

Nächster

Sundbyberg, Solna, Järva och Ursvik

Hunddagis solna

Vår utemiljö är helt magisk och varje dag gör vi långa promenader i Igelbäckens Naturreservat. Bland annat så kan din hund få komma in för en avslappnande massage eller få sig ett bad och kanske en trimning. Aussi Ridgeback och Ferdinand Fralla tillhör normalt helt olika grupper. Utbildningen har gett mig en djupare förståelse och kunskap om sällskapsdjur. Nu har han varit där i snart fyra år och han älskar dagis och är helt tillfreds med de rutiner han har idag. Så låt din fyrbenta vän njuta av sin dag med en kärleksfull djurvakt i Solna som garanterat kommer att ge dem massor av kärlek och hängiven uppmärksamhet.

Nächster

Järva Hunddagis, Bagartorpsingen 50, Solna (2020)

Hunddagis solna

På Pawshake förstår vi att hundar behöver aktivitet och interaktion under dagen också, varför bokar du inte en av våra betrodda djurvakter i Solna för hunddagis till din hund? Fem gånger i tidningen och två i radio. Dagarna i JÄrva Hunddagis 07:00 Öppning och mottagning av hundar till kl. Jag vill att ni ska veta att det uppskattas verkligen! Du kan självklart också göra intresseanmälan. Om du är intresserad av en plats hos oss kan du fylla i formuläret som finns under fliken. Vi är förstås extra glada och lite stolta också. Johanna har en gedigen utbildning då hon under gymnasiet valde 'Hund' som särskild inriktning. Vi som äger dagiset är Tamara och Slawik sambos sedan 2006.

Nächster

Hund i v�tt och torrt AB

Hunddagis solna

Plamen är född och hade sin uppväxt i Bulgarien men har nu studerat och arbetat i Sverige i ca 10 år. Att ni även kan vara flexibla vid till exempel lämning gör att, vad som redan är ett komplext vardagspussel, fungerar lite smidigare. Att ni även tar er tid att byta några fraser vid till exempel hämtning uppskattas också. Ett formulär för pensionat finns under fliken Vid frågor nås vi lättast på Eller ring 072-939 64 58 Bokningar kan ej göras över telefon Företaget innehar F-skattsedel och är godkända av Länsstyrelsen. För hundägare är det en av de svåraste sakerna att gå till jobbet varje dag och undra vad din hund kommer att ta sig till medans du är borta.

Nächster