Hovedstadsområdet zoner. Priser

Priser

hovedstadsområdet zoner

Se kundetypepriser forskellige steder i landet i. Det er dermed antallet af zoner i fugleflugtslinje, der ligger til grund for beregningen af prisen på en rejse, med mindre, du har brugt uforholdsmæssig lang tid på din rejse. Så kan du køre til det stoppested, hvor der første gang står et nyt zonenummer på stoppestedsstanderen. Rejser med tog og metro Zoneskift kan ske ved stationer, eller mellem stationer. Når du medtager gratis børn med på rejsen, gælder børnealdersgrænserne for Øresundstakstsystemet. Det sidste klippekort er solgt og efter en afviklingsperiode hvor gamle kort kan bruges, vil klippekortet definitivt blive erstattet af rejsekort. Rabatten får du i samme tidsrum.

Nächster

Huvudstadsområdet, Danmark

hovedstadsområdet zoner

Disse zoner er røde på zonekortene. Kontakt dit uddannelsessted for konkret vejledning. Det er zonen, du starter i og rejsens centrum vist med rød. Togrejser på Fyn og i Jylland er prissat højere end rejser med bus. Det betyder at børn under 7 år, der rejser med en betalende voksen, rejser gratis. Som dokumentation kan du benytte din seneste pensionsmeddelelse, dit afgørelsesbrev eller dit seneste udbetalingsbrev. På en 4-zoners billet kan du rejse rundt i startzonen, første, anden og tredje rings område osv.

Nächster

Alle Zoner Kort

hovedstadsområdet zoner

Help us keep Scandinavia Standard up-to-date! There it will show you the coloured zones beyond your own. Det totala invånarantalet för området var 1 914 865 invånare i början av 2011, på en yta av 3 015,90 kvadratkilometer. Det vil sige, at selv om rejsen undervejs går igennem en dyrere zonering, som ligger længere væk end slutzonen, så betaler du kun for afstanden målt i lige linje fra det sted du checker ind, til det sted du checker ud. Grunden för direktivet är , ett visionärt dokument som arbetades fram redan 1947 och som beskrev Köpenhamnsområdet som en handflata centrala Köpenhamn med fem fingrar anslutande i fem riktningar. Læs eventuelt mere om fordele ved. Ungdomskortet fungerer som et periodekort, som du skal vise til buschauffører, når du stiger på bussen og til kontrollører i tog og metro. Stationer på en zonegrænse har normalt to zonenumre og enkelte stationer flere zonenumre.

Nächster

Huvudstadsområdet, Danmark

hovedstadsområdet zoner

Du kan få op til 40% rabat med et rejsekort personligt, mens du med et rejsekort flex eller et rejsekort anonymt kun kan få op til 25% rabat. Sedan ingår dock endast de delar av kommunerna som vuxit ihop med Köpenhamn till en sammanhängande tätort danska byområde. Se mere om rejser til Malmö i. Når du køber et pendlerkort eller en enkeltbillet til en relation fx mellem Helsingør zone 5 og Roskilde zone 8 , er det en billet mellem to stationsnavne eller stednavne. Bor du i udlandet uden for Øresundsregionen eller Flensborg-zonen, har du ikke ret til Ungdomskort. Fordele ved Ungdomskort Du kan rejse ubegrænset mellem din bopæl og dit uddannelsessted, hvis du går på en godkendt uddannelse. If you see something that needs correction, let us know! Når du rejser indenfor ét regionalt takstområde, får du 20% i tidsrabat uden for myldretiden, det vil sige: Hverdage kl.

Nächster

Huvudstadsområdet, Danmark

hovedstadsområdet zoner

Ringzoner — billet Når du rejser på enkeltbilletter til korte rejser, betaler du for antallet af zoneringe, du kører i, inklusive den zone, hvor rejsen starter. Uden om danner der sig igen ringe. Tillægget er lovbestemt som en del af finansieringen af Cityringen og betyder, at metrokunder, der bruger almindeligt rejsekort, skal betale 1,60 kr. In the following map, this journey travels through 7 zones. Øresundsregionen Flensborgzonen Klik på billedet for at se kortet i større format. I eksemplet om rejser mellem Svanemøllen og Friheden i afsnit 2.

Nächster

DSB: Pensionistkort til Hovedstadsområdet

hovedstadsområdet zoner

Zoneskift annonceres i busser via bussens display eller via højtaleren i bussen. Kort der er lavet hos fx Movia eller andre trafikselskaber, i kiosker med salg af billetter eller andre steder, kan desværre ikke bruges. Du skal have gyldig billet eller kort til de zoner, bussen kører i. Standser toget ikke på disse stationer, bruges den planmæssige afgangstid fra den sidste station før Hovedstadsområdet. Køb af Pensionistkort til Vestsjælland Du kan købe dit Pensionistkort til 3 sammenhængende zoner, eller til zonerne 101-199, og køre med tog og bus i de zoner, som kortet giver adgang til. Udfasningen må dog udskydes da Rejsekort ikke var klar til erstatte klippekort fuldt ud. I så fald udregnes en tidspris.

Nächster

Priser

hovedstadsområdet zoner

Der er forskel på, hvor zonen skifter, og hvordan det markeres på stationer og ved busstoppesteder. I Billetautomaten kan du købe: Enkeltbilletter Voksen Barn 0-11 år Barn 12 - 15 år inkl. Det berör delar i 25 kommuner, av vilka några även har delar i det inre storstadsområdet. It was just like ripping off a band-aid. Alle zoner har både et zonenummer og et tilknyttet zonenavn. Bybanebilletter, fællesbilletter og rabatbilletter samt poletter bortfaldt.

Nächster