Hother foto. Efter stor strid: Nu skal Cecilie Hother i retten

Cecilie Hother er i isolation: 'Det, jeg har i maven, er for dyrebart'

hother foto

Når agendaen og hensigten blot er at score kroner og ører på uskyldige festbilleder, får det Cecilie Beck til at ryste uforstående på hovedet. Det er ikke meget, Cecilie Hother og hendes tidligere kompagnon Rie Jensen kan nå til enighed om. Det eneste, de dybest set er enige om, er at se frem til, at sagen om et par måneder kommer for retten. Hother mener, at Jensen på ulovlig vis har solgt CeriX til sig selv til en meget favorabel pris. At Danmark siden er blevet ramt af coronavirus har således ikke gjort tingene nemmere.

Nächster

Cecilie Hother er i isolation: 'Det, jeg har i maven, er for dyrebart'

hother foto

Her forklarede den 40-årige vært, at hende og manden, Thomas, ikke skulle være forældre til en lille dreng. I min optik har jeg oplevet den ultimative sorg og den ultimative smerte Cecilie Hother om at skulle navigere i en ny følelsesmæssig skala »Når jeg tænker tilbage på mit liv, før jeg mistede Karl, var der en skala for glæde og en for vrede og sorg. Der er ingen tvivl om, at Cecilie ikke ville kunne drive den her forretning uden Ries kompetencer og at kalde det sit hjertebarn virker fuldstændig vanvittigt. Tv-værten, der i øvrigt er gravid med sit andet barn, har for nuværende ingen kommentarer. Men nu er ferien slut, for fredag 27.

Nächster

Efter stor strid: Nu skal Cecilie Hother i retten

hother foto

»Jeg røg ind i en sorgproces og var slet ikke klar over, hvor hårdt det var. Den udlægning afviser Rie Jensen. Hun fortæller selv, at hun kun valgte at gå ud med sagen, fordi hun var blevet kontaktet af to journalister, der ifølge hende kendte til specifikke detaljer, som kun få i sagen kendte. « »Samtidig kan jeg ikke lade frygten vinde over livet. »Jeg glæder mig meget, for nu kommer sandheden frem — og ikke bare den ensidige Facebook-fortælling fra Rie Jensens side, red.

Nächster

Cecilie Hother: “Vejret er det eneste, vi ikke kan styre i en ellers kontrolleret

hother foto

Et opslag delt af ceciliehother den 7. Som resten af Danmark tager vi helt seriøst én dag ad gangen. Hun uddyber, at hun ikke som udgangspunkt ønskede, at det skulle gå så vidt som til retten. . Når alt kommer til alt, var det jo egentlig blot en ganske almindelig og harmløs bytur. Vi har heller ikke ønsket al den medieopmærksomhed, der har været, men det har vi ikke kunnet undgå på grund af Cecilie,« siger hun.

Nächster

Cecilie Hothers store sorg: Jeg er knækket

hother foto

Cecilie Hother med sin mand Thomas og datteren Ellinor på tre år. Med samme sikkerhed, som Cecilie Hother har valgt at sagsøge Rie Jensen, byder Rie Jensen retssagen velkommen. Der må på generalforsamlingen ikke træffes beslutning, som åbenbart er egnet til at skaffe visse kapitalejere eller andre en utilbørlig fordel på andre kapitalejeres eller kapitalselskabets bekostning. Det med det hellige er vigtigt for hende at understrege. For små tre år siden gik Cecilie Hother en dag rundt med sin lille datter Ellinor i barnevognen og nød sin barsel, da hun pludselig kom forbi en grund, der mest af alt lignede eventyrskoven Narnia fra C. Egentlig var aftalen, at hun ikke skulle røre en finger i forhold til huset og haven, for den slags havde hun fået nok af hjemmefra. Og Rie Jensen glæder sig også: »Der er ingen tvivl om, at vi glæder os til at få den ud af verden.

Nächster

Tv

hother foto

Vi har tidligere udtalt ønsket om en mindelig løsning, men det har på ingen måde været muligt. Men nu er du lidt hos mig hver dag, runder den normalt så smilende vejrvært sit rørende opslag af. Ligesom hun heller ikke tog afsked med ham på hospitalet, da han blev født. Bunker af tøj og udstyr er møjsommeligt klargjort og lige til at putte i tasken. At Danmark siden er blevet ramt af coronavirus har således ikke gjort tingene nemmere.

Nächster

Cecilie Hothers store sorg: Jeg er knækket

hother foto

« »Men jeg ved jo også, at der er fagpersonale på afdelingen, som knokler og er sindssygt dygtige,« siger Cecilie Hother. Hun snakker til ham dagligt, deler gavmildt is og risalamande med ham på sin mors mave og har foreslået, at han lige så godt kan overtage hendes seng, så hun kan få en rigtig storesøsterseng, fortæller Cecilie Hother med et ømt mor-smil. I har tidligere udtalt, at I ikke har haft behov for den her medieopmærksomhed. Vi vidste, det var en kalkuleret risiko. « »For selvfølgelig der en naturlig bekymring for, hvordan og hvorledes det skal gå, for det er et enormt ukendt territorium. Foto: Privat Har nydt dagene sammen - Vi har virkelig nydt ferien, det har været så skønt at have så mange dage sammen, og her er så smukt, lyder det fra Cecilie Hother.

Nächster