Hemnet tjörn. Tjörn — Bjurfors

Sök bostad ⋆ Hemverket

Hemnet tjörn

I kommunhuset i Skärhamn finns Medborgarkontoret som hjälper dig med information om allehanda ting. Bo på Tjörn På Tjörn väljer du att bo i eget hus i något av de små samhällena eller på landsbygden alternativt bostads- och hyresrättslägenheter nära samhällskärnorna. I ett annars kalt och ruggigt hörn står en sammetsfåtölj intill levande ljus och ett brickbord med en ishink med bubbel och en vas med liljor. Anledningen är inte främst det ruffiga skicket, utan kontrasten i hur den har blivit stylad. På Tjörn har du möjlighet till ett tryggt boende nära skolor och samhällsservice omgiven av ett storslaget natur- och kulturlandskap. På det kalla betonggolvet ligger numera mattor.

Nächster

Förfallna läskfabriken på Tjörn stylades till något magiskt

Hemnet tjörn

I Kållekärr, mitt på ön, finns vårdcentral och apotek. Och visst är det ordentligt slitet även inuti, till och med kusligt. Samhällsservice Samhällsservice finns inom räckhåll för alla. Här kan du se vilka fastigheter, villor, lägenheter och fritidshus vi har till salu i Sverige men också vad vi tidigare sålt i Sverige och på andra platser runt om i Sverige. Här finns också åretruntöppna gallerier, restauranger och caféer, bibliotek, biograf och kulturhus. Alldeles intill de höga klipporna i Skärhamn på Tjörn ligger ett gammalt bryggeri och vattenfabrik.

Nächster

Förfallna läskfabriken på Tjörn stylades till något magiskt

Hemnet tjörn

Ön är Sveriges sjätte största ö och har en befolkningsmäng om 15 000 personer. Det enda som fanns på plats när de började var några bänkar och lite skrot, så de fick vara kreativa med den nästan tomma och kala byggnaden. Kultur och nöjen Kulturintresset på Tjörn är stort och i Skärhamn ligger det internationellt kända Nordiska Akvarellmuseet som varje år har tiotusentals besökare. Du kan också välja att pendla till arbete på annan ort genom väl utvecklade kommunikationer både norr- och söderöver. Bebyggelsen ökar, dock alltid med hänsyn till kulturlandskapet och byggnadstraditionen såväl som miljön, naturliga kretslopp samt resurs- och energihushållning.

Nächster

Tjörn — Bjurfors

Hemnet tjörn

Söker du renodlat fritidsboende finns många trevliga och havsnära områden. Tjörns kommun har en aktiv samhällsplanering. En gång i tiden användes det som läskfabrik, men numera är det bara en öde industrilokal som står här. Att bo i Tjörns kommun I södra Bohuslän ligger Tjörn som du bl a når från Stenungsund via den karaktäristiska Tjörnbron. . Med 1500 registrerade företag är Tjörn en av de företagstätaste kommunerna i landet.

Nächster

Tjörn — Bjurfors

Hemnet tjörn

Tjörn har också arbetsförmedling, försäkringskassa, postcentral, banker och butiker. Hemverkets modell ger enligt en forskningsrapport ett högre slutpris så för oss handlar det inte om vilken mäklare som sålt flest utan att sälja bäst! Nu är byggnaden till salu och den har fått en hel del uppmärksamhet. Vi kände att det vore mycket roligare att utnyttja det i stället för att bara fotografera den som en vanlig gammal sliten byggnad, säger Gustaf Hafström, mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling. Faktum är att Hemverket faktiskt sålt i Sveriges alla kommuner. Priset för den fallfärdiga gamla läskfabriken i den vackra skärgårdsmiljön? Många fönster är sönderslagna, en fönsterlucka håller på att ramla av helt och hållet, vissa fönster är helt öppna och andra har blivit halvt igenbommade. Och visst är det ett härligt läge i skärgården med promenadavstånd till klippbad, sandstrand och båthamnar, pittoreska omgivningar och en vacker utsikt från huset.

Nächster

Sök bostad ⋆ Hemverket

Hemnet tjörn

De grå stenväggarna är sedan tidigare slarvigt vitmålade på vissa ställen, men inför försäljningen har man lekt ordentligt mer med miljön. Köpa eller sälja bostad i Tjörns kommun? Här finns flertalet förskolor, grundskolor och en gymnasieskola med stort programutbud. Den har sex rum och tomten som hör till är på 420 kvadratmeter. Man har också ställt hit en bäddad säng och dukat upp ett matbord. Från utsidan ser det ganska speciellt ut och inte mycket för världen. Vi stylade på en riktigt varm och solig dag, så allt kändes väldigt härligt och charmigt, säger Johanna Berg. Här finns en levande landsbygd i samklang med tätorter och charmfulla fiskesamhällen där fiskebåtarna fortfarande lämnar hamn i ottan.

Nächster

Sök bostad ⋆ Hemverket

Hemnet tjörn

Det var riktigt kul att få styla den gamla industrifastigheten i otroligt vackra Skärhamn. På några av de spruckna stenväggarna hänger också trendiga planscher. Är du entreprenör ges du möjlighet att kunna växa i ett inspirerande och nytänkande företagsklimat. Det är skarpa kontraster mellan det rivningsfärdiga rucklet och den moderna inredningen. Sommartid dubblas siffran av fritidsboende och turister. Fastigheter till salu i Sverige Hemverket har haft villor, lägenheter, fritidshus till salu i Sverige till och från i många år. Tjörn har äldreboenden med hög standard samt moderna, särskilda boenden för funktionshindrade.

Nächster