Haslev bowling. Ungdom Arkiv

test-www.sensoriafitness.com

Haslev bowling

Valg af revisor: revisor for 1 år - på valg er Dorthe Jensen, ønsker ikke genvalg 9. Regnskab, budget, fastsættelse af kontingent 5. Fra venstew forreste række, Adam og Buster, bagerste række fra venstre Nicolas og Mathias Forfatter Udgivet Kategorier , Køge Youth Masters 2019 er overstået. Han vandt bronze i både par og individuel. Valg af bestyrelse på valg er : Ungdomsleder Rikke Carter ønsker genvalg : Jesper Vedel ønsker genvalg 7. Nicolas vandt i går en sponsorpræmie for højeste score i 5.

Nächster

test-www.sensoriafitness.com

Haslev bowling

De har hold i både 1 og 3 division blandt de voksne, et rigtig godt ungdomshold 12-18 år og et puslinge hold op til 12. Trods udfordringerne var der godt humør og spilleglæde. Eventuelt Vi har brug for at vide, hvis du ikke kan komme, da der er flere vigtige beslutninger omkring økonomien, der skal vedtages. I juniorrækken for drenge med deltagelse af 29 drenge, stillede Morten Poulsen og Nicolas Carter op. Haslevbowlingcenter byder på bowling på nye baner! Valg af medlemmer til forskellige udvalg m. Haslev bowling er en selvejende institution drevet med stort engagement af frivillige. Man kan endda vælge at leje hele huset med baner, bar, pool og mad til et brag at en fest! Her var Buster Christiansen og Adam Jensen med fra Haslev.

Nächster

Ungdom Arkiv

Haslev bowling

Kunne det have interesse at se et par bowlere, eller måske prøve kræfter med det selv? I gruppen for unge født fra til stillede Morten, Mathias og Nicolas op. Valg af 1 repræsentant til Danmarks Bowling Forbunds Repræsentantskabsmøde. Vi glæder os til at se dig og alle de andre. Han spillede sig med 1988 kegler på 10 serier i finalespillet og efter nogle spændende knock-out kampe endte han på en flot 2. Morten lavede 855 kegler i indledende og Nicolas 1165. Der var 19 i deres gruppe og de 8 bedste gik videre til finalespillet, cuttet hertil var 970 kegler på 6 serier. Der var omkring 100 ungdomspillere fra hele landet samlet, og arrangørerne havde sørget for en weekend, hvor der også var fokus på det sociale samvær, bl.

Nächster

Haslev Bowlingcenter, lysholm allé 2, Haslev (2020)

Haslev bowling

Eller ring på 56 31 34 34 Kom til Mortensaften hos Haslev Bowlingcenter. Ændring af paragraf 7: Punkt 8: Valg af revisor ændres til valg af bilagskontrollant. Som frivillig får du gratis bowlingtimer og halv pris på drikkevarer og mad. Punkt 9: Valg af revisorsuppleant: ændres til valg af suppleant til bilagskontrollant. Er du interesseret så giv os et kald på 5631 3434 Skriv en mail, den finder du på vores hjemmeside Eller en kommentar herinde.

Nächster

Bowling hos Haslev bowlingcenter

Haslev bowling

Valg af repræsentanter til diverse udvalg. Så en stor oplevelse at deltage i et stort internationalt stævne med deltagelse af Europas ungdoms spillere. Derfor meld tilbage på senest d. Der var 17 drenge i den række. Der var 51 i denne gruppe og de 16 bedste gik videre til finale spillet, her var cuttet 1184 på 6 serier.

Nächster

Bowling Trick Shots

Haslev bowling

Her kan du bowle og nyde godt af deres mad til fordelagtige priser i deres Restaurant og Café med udsigt til bowlingbanerne. Der skulle 961 kegler til at gå videre, så Morten kom ikke med til semifinalen. Læs mere om mulighederne på deres website, hvor du også kan se priser, åbningstider, samt booke en tid. I juniorrækken for piger var der 16 piger til start. Centrets primære drift er bowling - men vi kan så meget andet - vi udbyder en lang række arrangemmenter med god mad og drikke - hvad enten det er en konfirmation eller en fødselsdag, et åbent husarrangement eller andet - spørg os. De skulle spille 6 serier på en svær olie og de kæmpede flot.

Nächster

Bowling hos Haslev bowlingcenter

Haslev bowling

Der skulle 1567 kegler til at kvalificere sig til finalen, så med flot spil gik de alligevel ikke videre. Frivilligvagter er 2-4 timer ca. Olieprofilen var en 39 fods som gav udfordringer for mange af spillerne. Nicolas vandt guld i både par og individuel I ynglinge rækken for drenge med 20 drenge til start, stillede Mathias Voetmann op. Mathias har en start til lørdag d.

Nächster