Flexit ventilasjon. Tilbehør Flexit

Flexit CVR (Trådløs og prisgunstig)

Flexit ventilasjon

Silent Eco-serien God kapasitet i kombinasjon med lavt lydnivå gir god komfort. Redusert ventilasjon kan medføre fare for helsemessige plager og bygningsmessige skader. Tette filter vil medføre at ventilasjonskapasiteten reduseres, samtidig som energibruken til transport av ventilasjonsluft øker. Det er også stillegående og gir trekkfri ventilasjon. Legg da gjerne til alle punnkter for en mer fleksibel løsning med henyn til valg av slangetype i fremtiden. Slik reduseres behovet for nyproduksjon av energi, og du tar vare på miljøet.

Nächster

Flexit CVR (Trådløs og prisgunstig)

Flexit ventilasjon

Den kompakte designen gjør aggregatet lettplassert. Med balansert ventilasjon kan mellom 70 og 90 prosent av varmen fra den gamle luften bli overført til ny luft, som så fordeles jevnt rundt i boligen din. Aggregatet har lav byggehøyde og er egnet for himlingsmontasje. Et balansert ventilasjonsanlegg er et system som leverer frisk, renset luft og trekker ut brukt luft. Ø100 mm vifter er beregnet for veggmontering. Forsikre deg også om at anlegget ditt ikke støyer.

Nächster

Vi fører Norges rimeligste ventilasjonsfilter til Flexit

Flexit ventilasjon

Det er ingen bindingstid på Flexit filter abonnement. Selv om det ikke er til sjenanse for deg, kan støyen være plagsom for naboene. Aerodynamsk profil, et spesiellt konstruert utløp og vibrasjonsdempet motor gir lav lyd og god kapasitet. Flexit C2 ventilasjonsaggregat passer godt små leiligheter, småhus, brakkerigger og hybler. Den nye luften gir i tillegg lun temperatur, slik at ekstra energi ikke er nødvendig for å varme opp den friske luften. Diskret design som passer de fleste miljøer.

Nächster

Flexit CVR (Trådløs og prisgunstig)

Flexit ventilasjon

Skal du ha disse løsningene MÅ det legges en signalkabel til disse. Diskret design som passer de fleste miljøer. Den trådløse løsningen fungerer svært godt, men kun mot Flexits slanger, ikke andre støvugerpunkter som Vac Pan, uttrekkbar slange i boks, osv. Det fjerner inneluft som er forurenset av mennesker, dyr og aktiviteter i boligen, i tillegg til at det motvirker radon og heksesot. I kventilasjon leverer komplette filtersett til alle Flexit systemene - Se her for filter til de populære , og modellene og mange flere. Flexit Hvorfor må det byttes filter? Hvis det balanserte ventilasjonsanlegget ditt er fem år gammelt eller mer, er det en god investering for helsen til hele familien å få en grundig sjekk av rør og kanaler. Leveres i to størrelser og med forskjellige funksjoner.

Nächster

HVA ER BALANSERT VENTILASJON?

Flexit ventilasjon

. Hvis du lager en avtale om fast levering av filter via posten, glemmer du ikke å skifte det. Ø125 mm vifter kan monteres i vegg og tak. Et forurenset tilluftfilter kan dessuten redusere kvaliteten på tilluften. Motor med kulelager for lang levetid. Flexit C2 kan plasseres under himling, på loft, på vegg eller liggende på rygg.

Nächster

Flexit baderomsvifte Silent Eco

Flexit ventilasjon

Da er du sikker på at alt fungerer som det skal. Hensikten med ventilasjon er å fjerne forurensninger i luften som for eksempel støvpartikler, avgassinger og fuktighet, og samtidig tilføre frisk og ren luft — og nettopp det bidrar balansert ventilasjon med. Integrert tilbakeslagsspjeld som hindrer kald luft å trenge inn når viften ikke er i bruk. Systemet bidrar også til at det ikke oppstår fuktskader i form av mugg og sopp, eller andre ugunstige forhold som kondens på vinduene. Flexit nåværende modell er basert på trådløs tilknytning mot slangehåntakene, men kan med fordel installeres med kabel til hvert støvsugerpunkt slik at den vil kunne benytte eksisterende slangesystemer med kablet tilknytning til maksinen.

Nächster