Eko kläder. Ekoinfo! GOTS och Oeko

Emelie i Resele: Eko

Eko kläder

Jag hade fyra fina plantor och visste så klart inte riktigt vad jag skulle göra med alla. Det är dags att ta ansvar och en del av ansvaret innebär också vilka kläder du handlar. Det som utmärker oss är att vi tror mest på naturen och satsar därför på naturmaterial som ekologisk bomull, ekologiskt lin, hampa och ekologisk ull. Jag gjorde en mängd vintersådder i år också, många redan 1 januari. Och sluta ha på sig underkläder borde man också göra. Har precis , som jag faktiskt bara hade i tre dagar. Jag har tredje tvätten i maskinen nu.

Nächster

Eko

Eko kläder

Vi kommer sällan överens när det gäller exempelvis filmer, men tack och lov delar vi passionen för Italien, vin och champagne. Hållbart för de människor som tillverkar våra kläder och saker, samt producerar vår mat. Känns verkligen som om jag har medvind just nu, så jag försöker njuta av det faktiskt. Jag försökte lösa problemet med ett besök på Ekovaruhuset. Jag och min man, Tomas låter våra liv styras av en gammal vedervärdig katt.

Nächster

EKOLOGISKA FOTSPÅR: Ännu mer om ekokläder

Eko kläder

Jag vet att många tror att ekokläder inte kan vara snygga. Om de inte plantorna kväver varandra. Har du någon gång odlat Gyllenbär? Letar du efter ekologiska klänningar, toppar, tröjor, kjolar, leggings, byxor, strumpor, underkläder, t-shirts, bodys, heldräkter, pyjamas? In this essay I will discuss and analyze which factors that have influenced green consumers attitude and behavior towards eco clothing. We think that if it is possible to produce clothing without harming the environment it is a natural thing to do. Det är verkligen en fröjd att fixa till sånt här på vintern och sedan bara gå och vänta når våren närmar sig, klappat och klart liksom! Efter två långa köpstopp på grejor, ett totalt och ett på nyproducerat, så har jag nu landat i något som i alla fall är i närheten av det jag vill uppnå vad gäller konsumtion.

Nächster

Dude (looks like a Lady): Alvas Ekokläder

Eko kläder

Vad kul att ngn fler än jag gör detta! Även om jag lätt generad måste erkänna att jag är fåfäng, påverkas så av det ytliga så har jag motvilligt fått acceptera att jag är sådan. Ska man köra avigsidan ut dag två? Jag har ingen aning om hur lång tid det tar för bären att mogna, bevakar med spänning varje dag. Nu är sängkläderna snart färdiga. Tyvärr är det problem att hitta leverantörer som arbetar med ekologiska material därför blir det en begränsad kollektion. Varför kunde dom inte låtit den gammaldags mjölken vara ifred? There is a full variety of environmentally friendly products on the market today, and perhaps organic food is the most popular alternative. Det är råvarubrist och och nu har dom strypt den gammaldags ekologiska mjölken också, lite i smyg känns det som.

Nächster

Ekologiska kläder & Rättvist producerade kläder

Eko kläder

Det som kommit längst är salladen, den har vi ätit av en månad ungefär. Hoppas ni har det lika bra som jag har det just nu. Vi vill inte bidra till att förorena naturen med mikroplaster från syntetiska kläder. Den enkla lösningen för mig är att köpa nytt - när man ska ut måste man ju få handla nytt. Den funkar på 70-talsmaskerader, men annars känns den rätt off. Arnesson, Nilsson och Forsberg - Det är mina tvättnamn.

Nächster

Miljömärkta Kläder : En analys av gröna konsumenters förhållningssätt till miljömärkta kläder

Eko kläder

Du avprenumererar enkelt när du vill med ett knapptryck. Jag vill inte uppfattas som snål eller obrydd eller kanske lite bakom. Eller ska man kanske sluta tvätta? Med ett intresse för nära föräldraskap, jämställdhet och sådant som för mig får vardagen att handla om vad som ger mer och håller i längden. Det ser jag som något bra, det blir inga impulsköp längre. Genom våra kläder så förstärker vi de vi är. Ekologiska kläder i naturmaterial är kort sagt vår grej. Kanske kan begagnat vara frälsningen? Har funderat lite över vad jag ska börja med och kommit fram till att det inte riktigt spelar någon roll vart jag börjar.

Nächster