Eija hursti. Mr Scandinavia 1995

MTV Uutiset: Heikki Hurstin vaimo Eija Hursti on kuollut 64

Eija hursti

Lahjoitukset voi toimittaa myymälään, jättää keräyspisteeseen tai tilata niille noudon soittamalla lähimmälle lähetystorille. Joulu 2019 on Sini Hurstille ensimmäinen joulu ilman äitiä. Hursti säntää uusintakierrokselle tukun syövereihin ja palaa hetken kuluttua käsissään kaksi sangollista kastikejauhetta. Kansainvälisen vaateavun kriteerit ovat tiukat, joten avustuskohteisiin ei lähetetä likaisia tai rikkinäisiä vaatteita, alusvaatteita, uimapukuja, nahka- tai turkistuotteita, paljastavia vaatteita, armeijan vaatteita, yöpukuja, kylpytakkeja, liinavaatteita eikä kenkiä. Kierrätyskeskus on sosiaalinen yritys, mikä tarkoittaa sitä että he työllistävät mm.

Nächster

MTV Uutiset: Heikki Hurstin vaimo Eija Hursti on kuollut 64

Eija hursti

Ystävyyttä, jossa kumpikin voi puhua ihan kaikesta, ei synny tuosta vain, Hursti sanoo. Se on ollut suuri häpeä heille itselleen. Jokainen voi auttaa omalla tavallaan. Hurstin toiveissa siintää logistiikkakeskus, joka helpottaisi ruuan säilyttämistä ja jakamista myös muille järjestöille. Opiskelijoita on vähemmän, koska he ovat ruokajaon aikaan koulussa, Sini Hursti sanoo. Heillä on kolme lasta, Sini, Ari ja Ruth.

Nächster

MTV Uutiset: Heikki Hurstin vaimo Eija Hursti on kuollut 64

Eija hursti

Ketkä nyt vain apua tarvitsevat. Osa kertoo, miten elämä on heitä kolhinut. Perintönä leipäjonot — Sini Hursti jatkaa isänsä ja isoisänsä aloittamaa avustustyötä Kalliossa Sini Hursti, 35, ryhtyi Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyön toiminnanjohtajaksi viime keväänä. Teen mitä pystyn, ja jatkan eteenpäin. Totta kai ihmisen auttaminen on aina asia, että se tuo itselleenkin jotain iloa. Kontti-auto hakee ilmaiseksi suurikokoisia huonekaluja kaupunkialueella. Mustan joulukuisen arkipäivän sää on kylmä ja tympeä.

Nächster

Sini Hursti jatkaa, kun Heikki Hursti jää eläkkeelle

Eija hursti

Minua kiinnosti myös mihin tarkoitukseen lahjoituksia kerätään, joten keräsin tiedot kohteiden yhteyteen. Isä ja tytär iloitsevat myös uusista lahjoittajista. Asukkaat voivat jättää lahjoitusvaatteet suljettuihin pusseihin noudettavaksi postilaatikolta tai muulta näkyvältä paikalta. Mutta miten kävikään sen ensimmäisen, epävarmuuden ja rasvaunohduksen sävyttämän joulujuhlan kanssa 13 vuotta sitten? Pilkunviilaaja minussa heräsi ja koki tarpeelliseksi mainita. Viikin löytöeläintalosta ja Yliopistollisesta eläinsairaalasta en tiedä varmaksi, mutta voisin kuvitella, että niihinkin otetaan vastaan myös vanhaa, kulunutta, lumppulaatuista peittoa, pyyhettä sun muuta, jos ne kerran sielläkin menevät eläinten pehmikkeiksi.

Nächster

Heikki Hurstin ensimmäinen joulu vaimon kuoleman jälkeen

Eija hursti

Ihmiset ovat pystyneet jatkamaan elämässään Laupeudentyön ansiosta. Vaatelahjoitukset tulevat suurimmaksi osaksi yksityisiltä lahjoittajilta, mutta myös lähialueen second hand -liikkeestä. Hurstille itselleen on tänä vuonna kasaantunut vastuuta tavanomaista enemmän. Leluista ja puruluista on myös iloa. Työnvälityksestä ei hänen kokemuksensa perusteella juuri työtä saa. Ei hän jaksa tehdä oikeastaan mitään.

Nächster

Heikki Hursti

Eija hursti

Sini Hursti ei ajattele, että esimerkiksi alkoholiongelma on vain ihmisen oma vika. Vaimon vakava sairastuminen vauhditti osaltaan Heikki Hurstin jättäytymistä varatoiminnanjohtajaksi ja soihdun siirtämistä tyttärelle. Se tekisi vain vihaiseksi ja kyyniseksi. Iltapäivällä hän nukahti eikä enää herännyt. Kun joulujuhla on ohi, Hursti hengähtää loppiaiseen saakka.

Nächster