Αστροφρεε τωρα. Η προσωπική μου πρόβλεψη

Ωροσκόπος Αιγόκερως

αστροφρεε τωρα

Η πρακτική πλευρά της ζωής μας απασχολεί άμεσα και πρέπει να φροντίσουμε και για τα οικονομικά σας. Μάθετε περισσότερα για το ζώδιό σας στις από την Ολυμπία Χριστοδουλή. Η αστρολογία είναι η αρχαιότερη επιστήμη και τέχνη η οποία ασχολείται με την μελέτη των ουράνιων σωμάτων, τον υπολογισμό των κινήσεων των πλανητών μέσα στο ηλιακό μας σύστημα και τον προσδιορισμό των επιδράσεων τους επάνω στο χαρακτήρα των ανθρώπων, στις συνήθειες και στο μέλλον τους. Οι όψεις των εξωτερικών πλανητών είναι μακροπρόθεσμες επιρροές και διαρκούν από μια ημέρα μέχρι μήνες ή και χρόνια. Δείτε πόσους πόντους έχετε και πως είναι οι αστρολογικές συνθήκες τώρα.

Nächster

Αστρολογικός Χάρτης

αστροφρεε τωρα

Δείχνει επίσης το παρελθόν και τις συνθήκες που επικρατούν στην αρχή και στο τέλος της ζωής μας. Στην ερωτική συναστρία μπορείτε να διαβάσετε με αστρολογική ακρίβεια, τα κοινά σας στοιχεία, που ταιριάζετε με το ταίρι σας, τα θετικά ή τα αρνητικά της ερωτικής σχέσης σας. Στην αστρολογία το προσωπικό ωροσκόπιο είναι σαν το δακτυλικό αποτύπωμα, είναι δηλαδή μοναδικό όπως και ο κάθε άνθρωπος! Αυτό προκαλείται κυρίως από καταστάσεις που αναμοχλεύουν τραύματα του παρελθόντος. Ενημερώσου για τα δρώμενα από έγκριτους αστρολόγους, όπως τον Γιώργο Σαλαμά και την Φαίδρα Μάρκου που υπογράφουν τις αστρολογικές προβλέψεις του Ζώδια σήμερα και ταρώ! Είστε πρόθυμοι να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο άλυτα ζητήματα στη σχέση σας; Με την ανάδρομη Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, θα πρέπει να βρείτε το σωστό χρόνο και τόπο προκειμένου να ανοίξετε συζήτηση με τον αγαπημένο σας. Το βόρειο σημείο όπου η Σελήνη τέμνει την εκλειπτική.

Nächster

test-www.sensoriafitness.com = ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ

αστροφρεε τωρα

Και αυτό επειδή θα είστε τόσο απορροφημένοι με τις δικές σας σκέψεις και με ότι αφορά τον δικό σας κόσμο. Το κέντρο της εκλειπτικής και του ζωδιακού κύκλου είναι η γη. Στους αναλυτές Ταρώ θα βρεις τα βιογραφικά όλων των ταρωμαντών μας. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει δουλειές, που επείγουν και πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα, έχεις-δεν έχεις… όρεξη, σε κάθε περίπτωση όμως η τύχη είναι με το μέρος σου και τελικά θα εκπλαγείς κι εσύ από τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε αισθηματικά, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο γενέθλιο ωροσκόπιο σου! Όπως επίσης και οι συγγενείς, τα αδέλφια και οι γείτονες μας. Στην κατηγορία webtv θα βρεις μηνιαίες προβλέψεις video για όλα τα ζώδια, σύμφωνα με την αστρολογία αλλά και την Ταρώ. Την ίδια ακριβώς διαδικασία μπορείτε βέβαια να εφαρμόσετε για οποιοδήποτε συγγενικό ή αγαπημένο σας πρόσωπο.

Nächster

Η προσωπική μου πρόβλεψη

αστροφρεε τωρα

Η υπηρεσία του e-zwdia σας παρέχει τη δυνατότητα να μάθετε τι θα συμβεί στο μέλλον σας και σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η αρχή της εκλειπτικής ορίστηκε η 0° μοίρα του Κριού, από την οποία ο ήλιος περνούσε την 21η Μαρτίου, εαρινή Ισημερία, εκτός δίσεκτου έτους, την 20η Μαρτίου. Η επαγγελματική και η οικογενειακή ζωή κλονίζονται από εξουσιαστικές διαθέσεις και χειριστικές συμπεριφορές. Η σύγκριση γίνετε από τα γενέθλια ωροσκόπια σας και όχι γενικά τα ζώδια σας. Ο πρώρος οίκος αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα μας, το σώμα μας, όπως και την εξωτερική εμφάνιση και την συμπεριφορά μας. Πρόσεξε μόνον τα εύφλεκτα υλικά. Η γη μας περιστρέφεται γύρω από τον άξονά της από την δύση προς την ανατολή, γι αυτό ο αστρολογικός υπολογισμός γίνεται αντίστροφα από την φορά του ωρολογίου.

Nächster

test-www.sensoriafitness.com = ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ

αστροφρεε τωρα

Η Αστρολογία είναι μια γλώσσα συμβόλων στην οποία τα ζώδια, οι πλανήτες και οι όψεις παριστάνονται με σύμβολα. O Ηλιος περνά τώρα από το ζώδιο του Ταύρου, την θέση όπου η ενέργεια του χαρίζει αισθησιασμό, ομορφιά και ταυτόχρονα πρακτικότητα στην ατμόσφαιρα. Το νότιο σημείο όπου η Σελήνη τέμνει την εκλειπτική. Θα θελήσετε να επικοινωνήσετε, να μιλήσετε και να πληροφορηθείτε για ό,τι είναι σημαντικό για σας. Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η. Είστε μοναδικοί και όχι απλά ένα από τα 12 ζώδια Η Αστρολογία ισχυρίζεται πως κάθε λεπτό γεννιέται και ένας μοναδικός άνθρωπος, έτσι το προσωπικό ωροσκόπιο είναι σαν το δακτυλικό αποτύπωμα, το οποίο δείχνει την μοναδικότητα του καθενός! Ιχθείς: Ο ένας θα είναι ρεαλιστής και ο άλλος θα ζει στα όνειρα του.

Nächster

Ζώδια σήμερα 29/04/2020

αστροφρεε τωρα

Αυτή η θέση δείχνει επίσης πως μπορεί να βιώσουμε πιο έντονα αυτή την περίοδο, τις τρομακτικές ενέργειες και την βία. Η Σελήνη παραμένει σήμερα στον Καρκίνο, τονώνοντας το ηθικό μας, ιδιαίτερα αν ανήκουμε στα ζώδια του Νερού Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες και της Γης Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως. Κρίσεις και μεταμορφώσεις θα προκύψουν σε διαφορετικό τομέα για κάθε ζώδιο, ανάλογα με τον οίκο που καταλαμβάνει στο ωροσκόπιό τους. Δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για να επιβάλλουμε τις απόψεις μας. Είσαι ένας άνθρωπος συνεπής, υπεύθυνος και σοβαρός.

Nächster

test-www.sensoriafitness.com = ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ

αστροφρεε τωρα

Στην κατηγορία Ζώδια θα βρεις: Χαρακτηριστικά ζωδίων, αναλυτικά τον χαρακτήρα, τα προτερήματα και τα ελαττώματα ενός ζωδίου, τη συμπεριφορά του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει γενικότερα τα θέματα του. Οι στόχοι πραγματοποιούνται με περισσότερη επιμονή, υπομονή και πείσμα. Είναι ο οίκος που αντιπροσωπεύει την πνευματική μας αντίληψη, την ικανότητα επικοινωνίας και σκέψης, το γράψιμο. Eγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενήμεροι για τις δράσεις μας, τις προσφορές και τα νέα μας! Μας δίνεται η ευκαιρία να περάσουμε όμορφα με οικεία πρόσωπα, κλείνοντας την ημέρα μας θετικά. .

Nächster