Agder bilsenter. Informasjon om Agder Bilsenter AS

AGDER BILSENTER AS

Agder bilsenter

Informasjonskapsler brukes ofte for å få nettstedene til å fungere eller for å forbedre brukeropplevelsen, samt for å gi viss informasjon til eierne av nettstedet. Vi er en av Gassellebedriftene som innfridde de strenge kravene som ble stilt. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Det er frivillig for de som besøker nettsiden vår å gi personopplysninger. Skifte av automatolje er vanskelig uten spesialutstyr! Vi ordner det praktiske når du trenger finansiering og gir alltid et tilbud på innbytte. Dette gjelder i hovedsak enkeltpersonforetak uten ansatte.

Nächster

NAV Bilsenter Sørvest

Agder bilsenter

Vi lagrer vanligvis ikke personopplysninger du gir oss i en informasjonskapsel. Det siste alternativet betyr at enkelte personaliserte tjenester ikke kan leveres til deg, noe som kan føre til at du ikke kan bruke alle funksjonene på vårt nettsted. Nettstatistikk Det lagres ikke personopplysninger i noen form for statistikk knyttet til de løsninger som verkstedene har tilgang til. . Årlig kontroll forlenger levetiden og reduserer kostnadene.

Nächster

Regionale bilsentre

Agder bilsenter

Formålet med behandling av personopplysninger om våre kunder Som verksted, vil vi sørge for at våre kunder blir holdt oppdatert om tjenester og tilbud gjennom kommunikasjon med oss. De personopplysningene vi behandler er slike kontakt- og kjøretøyopplysninger som vi har adgang til å hente fra Statens vegvesen eller tilsvarende opplysninger som du som kunde gir oss. Om en legger sammen stillingstall for disse enkeltyrkene vil det samlede stillingstallet bli for høyt. Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre samt og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall. Våre informasjonskapsler kan inkludere informasjon om dine nettsøk og lar oss skreddersy våre nettsteder etter dine interesser, og inkluderer ofte en anonym, unik identifikator. Du kan også oppdatere og endre de personopplysninger vi har registrert om deg.

Nächster

Informasjon om Agder Bilsenter AS

Agder bilsenter

Men vi vil gjerne informere deg og å få samtykke til bruk av disse elementene. Primærsalget vårt består av nyere norske biler som er kun 1-3 år gamle. Vårt moderne bilanlegg er skreddersydd for de oppgavene som skal løses med bl. Sørg også for å desinfisere fordamper, dette for å unngå bakterier. Dersom du trekker tilbake samtykke og vi ikke har annet behandlingsgrunnlag for behandling av dine personopplysninger, vil dine personopplysninger bli slettet hos oss. Noen av de mest sentrale rettighetene er retten til innsyn, retting og sletting av mangelfulle personopplysninger.

Nächster

Sørlandets Bilsenter AS

Agder bilsenter

Ettersom de fleste av våre kunder reiser litt for å kjøpe bil er vi fleksible. Hvis du ikke samtykker i vår bruk av informasjonskapsler, bør du lese avsnittet «Blokkere bruk av informasjonskapsler». Du finner mer informasjon om informasjonskapsler på der du også finner omfattende informasjon om lignende teknologier. I miljødelen måles støy og avgasser. Ved ankomst til oss gås alle biler gjennom ved godkjent verksted og eventuelle mangler utbedres slik at vi kan garantere den tekniske tilstanden. Hvis en bedrift opphører vil den automatisk bli slettet fra våre lister ved neste oppdatering, dersom det er registrert i Brønnøysundregistrene. Orden og ryddighet gjenspeiles i alle ledd ved det vi gjør.

Nächster

Arendal Bilsenter, Gårdsveien 7, Arendal (2020)

Agder bilsenter

Vår soliditet er din trygghet. Tett pollenfilter gir ubehagelig lukt i kupéen. Dette er en manuell prosess og feil kan forekomme. Behandlingsansvarlig Vårt verksted, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for vår behandling av personopplysninger. Ettersom alle nettlesere er forskjellige, bør du gå til «Hjelp»-menyen til din foretrukne nettleser for å få hjelp til å endre dine preferanser for informasjonskapsler. De fleste bilene vi omsetter har hatt kun en eier og alle servicer er fulgt ved merkeverksted.

Nächster

Regionale bilsentre

Agder bilsenter

Vi bruker heller ikke informasjonskapsler for å levere målrettet og personliggjort reklame til barn. Behandlingsgrunnlaget for behandling av dine personopplysninger som kunde av vårt bilverksted på våre nettsider er avtalen vi inngår med deg. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. Vedlikehold av bilens klimaanlegg inngår vanligvis ikke som regelmessig service av bilen. Skal du kjøpe bil regner vi med at du forventer det slik, og ikke bare når det gjelder papirarbeidet.

Nächster