Absalon kulturhus. Info

Om Absalon

Absalon kulturhus

Lørdag får du også to retter for 100 kr. Alle er velkomne, og alle er repræsenteret. Kortet kan kun bruges til bevægelseshold uden tilmelding. Om Absalon I august 2015 slog Folkehuset Absalon dørene op på Vesterbro i København. Det andet er på handicaptoilettet, som du finder ved at tage elevatoren ned fra Salen.

Nächster

Vesterbro

Absalon kulturhus

Eller mangler du plads til alle vennerne og vil du gerne slippe for oprydningen? Fredag og lørdag koster fællesspisning 100 kr. Derefter donerer vi dem til genbrug. Du kan læse mere om Friday Night Delight-festerne og se alle lørdagsarrangementer i. Det er ikke muligt at leje Absalon til private arrangementer, reservere borde eller bestille særlig mad og drikke. Det er fri dans, hvor du vil blive guidet til at mærke din krop, musikken og måske u. Farverne er kraftfulde og indtager huset, så de matcher det sociale samvær og den brogede palet af aktiviteter. Bliver der ikke udsolgt inden kl.

Nächster

Min by: Skuespiller Signe Egholm orker ikke at høre mere om Hart Bageri

Absalon kulturhus

Vi har ikke mulighed for at tilpasse maden, og vi kan ikke garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder. Du kan se billeder fra Absalons kirke og her læse Absalons kirkes historie. Udvalget af kager skifter fra dag til dag. Den er er skrevet af psykolog Mette Thingstrup og journalist Lene Grønborg Poulsen på baggrund af samtaler med medarbejdere, gæster og Absalons grundlæggere og ejere, familien Lajboschitz. Velkommen til Living Yolates i Absalon hver tirsdag kl. Absalons kirke var da blevet en del af det store menighedsråd for alle kirker på Vesterbro. Praktisk info Reservationer Du kan ikke reservere pladser i Salen til morgenmad, frokost, kaffe eller møder.

Nächster

Vesterbro

Absalon kulturhus

Børn kan ligge på gulvet og lege. Her smider vi skoene, så vi kan danse, lege og dyrke yoga. Taber din onkel altid saltet i sovsen? Du kan altid købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem. I begyndelsen af 2017 modtog Lennart Lajboschitz et hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi for konceptet med fællesspisning. Join in and enjoy a communal dinner every Thursday at Karens Minde culture house. Et rum med højt til loftet, lange borde, bløde møbler og bordtennis. Små gæster Vi har to pusleborde i Absalon.

Nächster

Folkehuset Absalon

Absalon kulturhus

Morgenmad, kager og friskbagt brød I Absalon har vi morgenmad hver dag fra kl. Her er yoga, dansk, babyrytmik, backgammon og — ikke mindst — fællesspisning ved langborde hver aften. Med kortet sparer du køen i baren og kan gå direkte op til dit hold. Gavekort Du kan give Absalon som gave til en du godt kan lide. Vil du spise med til fællesspisning, kan du købe billet i forsalg eller i døren fra kl.

Nächster

Folkehuset Absalon

Absalon kulturhus

Vil du spise med, kan du købe billet på forhånd online. Vi bekender os ikke til en bestemt musikalsk genre eller periode inden for den rytmiske musik, men vi synger de vidt forskellige arrangementer Anders laver specielt til koret. Huset Når du ankommer, træder du ind i Salen. Det er også her vi danser under diskokuglerne i weekenden og spiller banko om torsdagen. Fællesspisning I Absalon spiser vi sammen kl. Du kan købe billetter til fællesspisning i forsalg Har du købt billet, skal en fra dit selskab være i Absalon senest kl.

Nächster

Om Absalon

Absalon kulturhus

På Vesterbro i København ligger det prisbelønnede Folkehuset Absalon. Vi glæder os til at se jer igen, når vi er kommet igennem denne tid. Du kan se alle de aktuelle events i Vi glæder os til at møde dig! Har du spørgsmål til allergener i maden, så snak med folkene i baren eller send os en mail i god tid på. Klippekort til bevægelse Kommer du tit i Absalon? Med fællesskabet i fokus Historien om Folkehuset Absalon begynder i 2013, da den daværende kirke- og kulturminister, Marianne Jelved R beslutter at lukke seks københavnske kirker. Det er rart at være her, det føles hjemligt, det er meget socialt. This public kitchen run by volunteers serves Middle Eastern cuisine in Nørrebro. .

Nächster